искам да задам въпрос кола SSANG YONG REXTON 2.9 TDI пуши чернилка когато се кара над 100 км в седно локомотив минава или когато се сменят скоростите и вдвата случея пуши и когато се ворсира при високи обороти а на колата е сменено турбото и помпата въпроса е защо продължава да пуши слет като уш от това идваше проблема
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
REXTON 2.9 TDI Пуши
Свий
X
-
До: Дизел Пуши
Първоначално публикуван от niki_1980 Преглед на мнениеискам да задам въпрос кола SSANG YONG REXTON 2.9 TDI пуши чернилка когато се кара над 100 км в седно локомотив минава или когато се сменят скоростите и вдвата случея пуши и когато се ворсира при високи обороти а на колата е сменено турбото и помпата въпроса е защо продължава да пуши слет като уш от това идваше проблема
А по въпроса, правил ли си чип тунинг или там разните пауер боксове?
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеЩот си си отговорил сам на въпроса като си написал модела
Най вероятно от не добре настроена помпа.
Коментар
-
При работа на празен ход,чува ли се в смукателя ритмичен нискочестотен звук и с плавното повишаване честотата на въртене на коляновия вал да се наблюдава ясно изразено поклащане на двигателя.LZ4RP
QSO-145,250 MHz.
QTH-Варна. KN33WF
EchoLink-Node:143125
Коментар
-
Отговорът на въпроса ти е доста ясен по отношение на техническото състояние на цилиндровата глава.Ако имаш възможност демонтирай смукателните тръби от цилиндровата глава и наблюдавай при работещ двигател отворите на всеки цилиндърLZ4RP
QSO-145,250 MHz.
QTH-Варна. KN33WF
EchoLink-Node:143125
Коментар
-
До: REXTON 2.9 TDI Пуши
Кога го вкара в България? Аз миналия четвъртък видях един такъв да пуши така в Румъния...А как върви като пуши нормално или мудно или .....FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
BJ42 04 1982
FJ62 11 1983 skipe blago4x4
LZ 2 BHB
Коментар
-
мудно самата кола не може да ускорява както трябва за да дигне ако вдигна нат 160 е постишение незнам какво направиха в ратола уж ми смениха помпата и турбото тя стана по бавна преди съм вдигал 185км маклимума на а сега не мога да дигна нат 160км отидох до АВТО СЕРВИЗ КОЛС-МС и ми казаха че помпата трябва да се настрои от човек които разбира от Мерцедеси или най добре да хода в балкан стар в сервиза и там да мия настроят
Коментар
-
Култова тема ! ПЪРВИ КЛАС ! Модератори няма ли ?Най-добрия реглаж на преден и заден мост
Коментар
-
Първоначално публикуван от niki_1980 Преглед на мнениемудно самата кола не може да ускорява както трябва за да дигне ако вдигна нат 160 е постишение незнам какво направиха в ратола уж ми смениха помпата и турбото тя стана по бавна преди съм вдигал 185км маклимума на а сега не мога да дигна нат 160км отидох до АВТО СЕРВИЗ КОЛС-МС и ми казаха че помпата трябва да се настрои от човек които разбира от Мерцедеси или най добре да хода в балкан стар в сервиза и там да мия настроят
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар