Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КИТАЙСКАТА СИЛА 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• КИТАЙСКАТА СИЛА 2

ЗДРАВЕЙТЕ
    отскоро съм член на форума но ми е много интересно
    позволих си да открия нова тема за китайската сила
    тук в добрич в момента има панаир за селското стопанство
    и освен всички трактори и инвентар има един китайски джип който е бил по лиценз на тойота но да не ви занимавам по добре посетете това
    www.tsmotors.net всичко е на български
    пича каза че са внесени два и единия го карат в софия а другия е този на изложението каза също че пътували и още два пикапа всичко е тойота 4 рънар а пикапите хайлукс
    не можах да го огледам добре защото бях с детето но цената е разбиваща 38100 лева с ддс
    ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Имай впредвид, че тук във форума много хора чакат да видят сеира на този, който пръв купи такова... Със сигурност ще бъде иинтересно на всички ако го купиш и после разказваш! Лично аз ти желая голям късмет / ще има нужда от него /!

Коментар

Малко по-подробна информация:
      http://www.greatwall.ru/news.php?id=102
      Кой знае, при такова сериозно оборудване на производството може и да са направили нещо читаво..Да не вземат да се срещнат на едно ценово ниво с Патриота, че тогава ще се видим в чудо!
      Навремето корейците така нахлуха с Деу Мусо, ама нещо се препънаха..

Коментар

Слушай, цялата тая работа просто ми смърди. Рисуван с фотошоп завод, капитал, обявен в така близките до сърцата и мислите на българите хонг-конгски долари, празни типови рекламни брътвежи. Легенда за честни частници и прочее наивни мижи да те лажем.
        Мицубиши твърдят че не са продавали лиценз за мотора, китайците говорят за 30% изменения. Значи просто са изхвърлили частите които не са разбрали за кво са, или съвсем не стават от говнолин. Даже от уякчен говнолин. Тойота също не е обявявала изнасяне на производство или продаване на лиценз. Не ме бива по това, ама кой да е от тука който разбира от финанси и търговия сигурно може да разрови и изясни въпроса с линкове за половин ден. Явно поредната крадена работа, възможно даже недокрадена. В заводите на Фолксваген и Мерцедес там китайците работят хамали и пазачи, колите ги правят немски и японски роботи.
        Когато всичката продукция от толкова голяма държава има такава слава, значи общото ниво на технологичната култура на всичките работници и инженери е такова. Такава е и производствената И политика.
        Да даваш парите си за разцвета на Китай е твое свято гражданско и конституционно право. Но слава богу още не е задължение, възползвайте се!
        Вълка кожата си мени, нрава - не!

Коментар

Стефане, напълно съм съгласен с теб! Не знам обаче защо толкова обичаме хем да си купим нещо интересно, хем да е евтинко., а те с прочутата "азиатска жестокост" ни въртят на китайски шиш с тия цени!
          Моята молба е, ако има някой който си е купил нещо китайско и го е ползвал достатъчно време по предназначение и е много доволен, нека да го каже тук за да се отърсим от този антикитаизъм!

Коментар

Едни гарги Диамонд. В началото на 90-те. Още работят, ама не са и виждали кой знае какъв зор.
            Другото прилично китайско нещо което използвам понякога е свинско с ориз, ама не навсякъде е правилно.

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
              .............Моята молба е, ако има някой който си е купил нещо китайско и го е ползвал достатъчно време по предназначение и е много доволен, нека да го каже тук за да се отърсим от този антикитаизъм!
              Аз си купувам китайски соев сос и съм много доволен
              2010 CRF 250 R

Коментар

пичове, ще ви дам няколко примера:
                1. компютрите от които пишете да не са случайно американски? Пълното име на Тайван е Република Китай /не Народна.../... Там се правят около 80% от компютрите /вкл. и лаптопите/

2. преди 2 месеца си купих китайски стопове за тойотата /за калниците, не за бронята/... направо се родих! Оригиналните постоянно се скапваха по простата причина, че са "под морското равнище"

3. имаме "пеещи" играчки подарени около раждането на дъщеря ми /след 2 месеца = 4 години/, които още работят /без да е сменяна батерията / То други освен китайски играчки на практика не се продават
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

фотоапарат олимпус, инструменти крафtsман-около 20% от комплекта, предни полуоски за сивик и много, ама наистина много др. неща. а, и едни джапанки-от 5 год. не искат да се скъсат .и logitech periferiya за комп.,от китайска клавиатура ти пиша.примири се с факта.
                  Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                  http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                  http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

От 8 години разполагаме с китайска маса от червено дърво! Не е мръднала и изглежда като нова! А пък съм чувал, че стоката, която произвеждат за собствени нужди, е в пъти по-добра от тази която произвеждат за износ!
                    RB Patrol Team

Коментар

Не твърдя че познавам по същество въпросния китайски джип.И аз също съм от Добрич и имах възможност да видя въпросното китайско офроуд-чудо.Честно да ви кажа въобще не ми хареса на вид.И то не толкова дизайна,колкото подробностите на изработката на купето.Отвътре са се постарали да докарат дизайн на интериора ама материалите си евтинеят,както и целия джип.За една седмица имах възможност да видя на живо и Хънтъра,даже да се кача в него,и Патриота.И като изключим цената,защото Патриота е по-евтин от китайския джип, ако ми се наложи въобще не бих се замислил да заложа на руската машина.Защото поне за нея човек още в началото е наясно че си купува конструктор "Лего" и ако това му доставя удоволствие това ще е правилната машина.Докато както казва и Стефан не се знае що за говнолин като части е вложен в китайското чудо и ако все пак ти се наложи да го правиш трябва да търсиш под дърво и камък части.

Коментар

Над 90% от детските играчки в света са китайски,а около 70-75% от текстила също.Кухнята им е добра,но когато се прави от майстор,гуменките и спортните обувки долу-горе.Аз имам едно информационно табло като тия на които изписват с бягащи надписи в банките разна информация,но моето е с 3 цвята и е по-голямо и е с вградена памет и микрокомпютър-та то е над 10 години , работи перфектно и е китайско.За друго не се сещам,но мисля че и те са като турците-имат различно качество за различните пазари.А пък нас кой ни ебава за нещо,та и стоките им за българския пазар да са качествени.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов
                          А пък нас кой ни ебава за нещо,та и стоките им за българския пазар да са качествени.
                          Вярно е
                          Преди десетина години бях ходил до Англия и още тогава там всичко що се продаваше по пазарите беше китайско, НО със съвсем друго качество
                          Ама какво се косите толко за китайската икономика. Карайте си офроуд, гледайте си кефа, а китайчетата да бачкат от тъмно до тъмно Така им се пада.
                          2010 CRF 250 R

Коментар

ние сме си за таковане, щото ни интересува само да е евтино... а те хората /и турците и китайците/ правят и хубаво /скъпо, но по-евтино от западното/ и евтино /но само парлама/...

ако си спомняте, в началото на демокрацията продаваха на балъците хартиени обувки /правени за погребение/... а те се кефят "кви готини чепици по 10 лева!"
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от muncho
                              от китайска клавиатура ти пиша.примири се с факта.
                              Тия верно са ни превзели преди да се усетим! Не са виновни те, защото като настигнат японците, на тяхно място ще застанат индийците и пак ще чукаме на азиатски клавиатури! То няма нищо лошо жълтите да работят за белите, ама класиката е западна фирма с производство в Китай и продажба на нови /демек бедни/пазари, печалбата заминава за седалището в Мюнхен...Ханс не пипнал джаджата дето сме занесли у дома, ама ни работи и нас и китайците! А той предпочита родното производство автомобили с нашите пари и гърбенето на китаеца! Как няма да ни искат в Европа, къде такова стадо купувачи!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X