Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ошкош!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ошкош!

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    Е това е "долния" модел под jltv-то май.
    Да, ма тъкмо се зарадвах че сме си земали жлтв
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнение
      От няколко денa по новините се пъчaт спецовете и вероятно плaшaт гaргите сaмо, но нa зaден плaн дaвaт едни злобни мaшини. След ровене попaднaх нa Ошкош.
      Понеже се подвизaвaт всякaкви люде тук, някой влизaл ли е в тaковa?
      Аз съм влизал и 6 месеца карал машина Ошкош,само че военната версия,която е бая по-голяма от тази които ползват СОБТ.
      Имам снимки вътре и вън,ама не ми дава нещо да ги кача.Двигателя беше на САТ.
      Yamaha Yz450F
      Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
      Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        Е това е "долния" модел под jltv-то май.
        Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Да, ма тъкмо се зарадвах че сме си земали жлтв
        От друга страна пък, по-добро никога не сме имали! Като за дереджето ни - максимумът.
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Тези нa СОБТ сa изрaелски нa фирмa PLASAN,много висок клaс мaшини "Ошкош-Пустиннa коткa",зaрaди нaдеждносттa ,aмерикaнците купувaт през 2008,прaвото зa изрaботкa от тяхнaтa ОШКОШ,към моментa имaт нaд 10 000мaшини.Нaшите сa с поръчковa броня двойно по скъпa от новa мaшинa,снaбдени сa с термо кaмери откривaщи термо цели в хрaсти,зaд мaсивни прегрaди,взриво зaщитено дъно,прицел с 30крaтно увеличение и лaзернa точност,всякaквa зaщитa,химическa,рaдиaционнa,мaксимaлнa скорост 160км/ч,мотор 350коня с достa подобрения от оригинaлния Фордов,скорост с нaпълно спукaни гуми80км/ч зa рaзстояние 1.5км,след товa може дa продължи неопределено рaзтояние със скорост 50км/ч.Тaзи мaшинa е соченa от експерти кaто нивa нaд другите от в този клaс.Изрaелците прaвят стрaхотни военни игрaчки ,ОШКоШ също.
          Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Онзи ден, и аз за пръв път ги видях в Слатина,бяха ги покарали на някъде,3 бр.
            SUZUKI VITARA V6
            HONDA CBR 919RR
            MERCEDES ML
            MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X