Обява
Свий
Няма добавени обяви.
GMC Sierra 1500 5,7 V8 да бъде или да не бъде?
Свий
X
-
От: GMC Sierra 1500 5,7 V8 да бъде или да не бъде?
Честито! Аз от скоро си играя с една малолитражка 5.8 V8 Ford E150 econoline голям кеф. ...Трябваше ми датчик за въздуха в горивото дойде за 10 дена от хАмерикаdriving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
aaaa, не се брои играчката без снимкиПървоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнениеЧестито! Аз от скоро си играя с една малолитражка 5.8 V8 Ford E150 econoline голям кеф. ...Трябваше ми датчик за въздуха в горивото дойде за 10 дена от хАмерика
тая мойта, нали е от скрапа, повече от един датчик съм поръчал и тепърва има да поръчвам. Днес му свалих маската и разбрах що климатика не духа студено
.
-
Бе не мога нещо снимки да кача ама ....скоро! Но разбрах че американския стандарт няма общо с колите за континента майка! Моя звер климатика снежинки духа а е от модел осемдесетте. ...луда работа !Инак части има но с доставка инак от някой донор от Европа. е small block не е big block но пак си е якоооо!driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
от днес с нови фарове............ новолъснати де, малко водна шкурка и паста вършат чудеса................ преди
сега
а ето как свети диода на мястото на габарита,на фона на светнати къси и габарит, мисля че става за дневни светлини
на фона на дългите:
този диод, около 2,5 W е, нищо че го купих за 9
Последно редактирано от IvanIvanovi; 26-03-16, 17:13.________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
аз толкова напоръчах през Жоро ЦСКА, че не можем да смогнем да ги монтирамеПървоначално публикуван от loyd Преглед на мнениеЧестито и ще се чуваме да поръчваме заедно части май
остана ми засега радиатора на климатика, който не мога да го комбинирам с нищо и ще чакам някого за партия.
-
Твойта машинка ми е много интересна, но и не много позната, та да не цапаме темата за Джиповите блокажи, ше те питам тук,
какви са ти е мостовете/диференциалите, а и ск. кутия ?ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар