Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Икономична и не чак много малка и ниска кола/микрован автоматик?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Икономична и не чак много малка и ниска кола/микрован автоматик?

Imarh, как без каско бе човек. Все пак ще е кола поне за 5-7 бона, какво остава ако е на макс на бюджета, за който говориш. Поне с опция "кражба" бих направил, но всеки си знае........не ги били уж крадяли тази или онази, ама като стане увисваш сериозно.
    SUV

Коментар

Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнение
      Лично мнение за Форд по принцип , с този модел не съм си имал работа , но с доста от по-старите преди 2000 г. съм се борил и винаги е било тегоба за мен и клиентите (калпави части на диви цени) въпреки че беше отдавна едва ли има промяна
      Аз имам преки 6 год., наблюдения върху първото Мондео ('94) и мога да кажа, че колата беше(а и все още е, защото настоящият собственик си я ползва) невероятна във почти всяка едно отношение, дори и за днешно време. И изключително безпроблемна.

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
      Защо избутахте Нисан Ноут на последно място? Вече почти 2г имаме такова 1,6 авт. 110кс 2007г... Пъргава, просторна... Нула лв за ремонти досега... Гумите са 185/65/15 и клиренса е добър...
      Може ли повече подробности специално за този екземпляр с автомат? Как е на дълъг път? Как е с разходът на дълго и в София? Как е проходимоста на сняг и на черен път за риба да кажем?

Първоначално публикуван от Dydo Преглед на мнение
      Imarh, как без каско бе човек. Все пак ще е кола поне за 5-7 бона, какво остава ако е на макс на бюджета, за който говориш. Поне с опция "кражба" бих направил, но всеки си знае........не ги били уж крадяли тази или онази, ама като стане увисваш сериозно.
      Мен кражбата най-малко ме притеснява, защото точно срещу нея(ако ще я крадът на самоход) има как да се противодейства малко или много. Тоталната щета е нещо срещу, което няма защита. Но стигне ли се до там(да чукна на дърво) може да се окаже, че това ти е най-малкият проблем. А за подмяна или боя на 1-2 детайла/годишно каското е финансово неизгодно.
      WG 2.7 CRD

Коментар

[/QUOTE]Мен кражбата най-малко ме притеснява, защото точно срещу нея(ако ще я крадът на самоход) има как да се противодейства малко или много. [/QUOTE]

Освен охраняем паркинг или гараж, не виждам друго спасение..
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=196118
          Японския предшественик на форда. Купетата са еднакви. Не е автомат и е малко по-стара на години, но и цената е доста по-ниска от 10К. Качваш се и караш. Колата е лично моя и на мое име.
          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
          Телефон - в профила!

Коментар

Май не е баш така - форда е близнак на Мазда 2, и между другото е доста добър вариант - здрав, евтин и непретнциозен. Имам такъв 1,4тди само че е с ръчни скорости, доволен съм много. За мене има 2 кусусра - шумоизолацията е доста слаба, и над 120-130км/ч почва да малее малко, иначе дига до 170.

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
              http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=196118
              Японския предшественик на форда. Купетата са еднакви. Не е автомат и е малко по-стара на години, но и цената е доста по-ниска от 10К. Качваш се и караш. Колата е лично моя и на мое име.
              Първоначално публикуван от martiob Преглед на мнение
              Май не е баш така - форда е близнак на Мазда 2, и между другото е доста добър вариант - здрав, евтин и непретнциозен. Имам такъв 1,4тди само че е с ръчни скорости, доволен съм много. За мене има 2 кусусра - шумоизолацията е доста слаба, и над 120-130км/ч почва да малее малко, иначе дига до 170.
              Демио и 2 са един и същ автомобил. Разликата е коя страна се продава колата, като след мисля, че 2004г. е вече само 2. Спирал съм нарочно до Фюжън да сравнявам. Беше дизел 2004г., купетата са еднакви, само заоблянията са различни, окачването по спомен нямаше нищо общо като тип, нито предното нито задното.
              Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
              Телефон - в профила!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X