Обява

Свий
Няма добавени обяви.

интересно: испански :джип:

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: интересно: испански :джип:

А френско-белгийските лади ниви над тон са и си вървът с по стария дизел на пежо който без турбо е 75 кс. а с турбо 90кс. 2.0 HDI си е 100кс и като му се пипне чипа отива над 120кс.така че тая Витара трябва да върви като бясна.
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

На асфалта сигурно върви. А после?
      В ония Ниви има XUD 9. Стават не лоши, но нищо особено. И не се правят на джипове. Нивата е паркетник и си го знае. Витарата се прави на джип с рама.

Коментар

Тая САНТАНА си е чиста VITARA с дизелов мотор. Маската на черния модел ми напомня на каската на Дарт Вейдър. Като знам стандартната височина на Витарата- можем да ги изключим от списъка с ВСЕДЕХОДИ.
        Да ме прощават водачите на Витари ако се чустват обидени, но .... го казвам от наблюдения. На снимката ще видите колко Витари караме.
        Прикачени файлове
        Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
        http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
          Тая САНТАНА си е чиста VITARA с дизелов мотор. Маската на черния модел ми напомня на каската на Дарт Вейдър. Като знам стандартната височина на Витарата- можем да ги изключим от списъка с ВСЕДЕХОДИ.
          Да ме прощават водачите на Витари ако се чустват обидени, но .... го казвам от наблюдения. На снимката ще видите колко Витари караме.
          така е, само че моите разходки се изчерпват с ходене до непристъпни за коли плажове и места за пикник, така че би ми било съвсем достатъчна височината, или най-много да се повдигне с 2 инча. Сега се сещам че Гео-то едно време си беше съвсем сток, а единственото ми оплакване беше, че парното го нямаше никакво, а този испанец дали ще има изобщо парно или ще е съобразен с нашите условия?

Коментар

Дизелът е хубав именно с това че е с по-високо кпд. Заради което е и по-студен от моторът на Ото)
            Никой дизел няма особено парно. Въпросът с японския тунинг (с отбор на топлина от генерацията) за мене не е изяснен и не умея да го правя.

Коментар

Тази "жипка" също се правела в Испания. Макар да ми прилича доста на хамър...

и това:

повече на http://www.4x4xtreme.com/uro/

Коментар

Първоначално публикуван от clikk Преглед на мнение
                цъ, някакви Сантана моторс, но никъде не намерих сайт. За вървежа и раздатката не знам, но карах почти две години гео тракер 1.6 - 97 коня и съм сигурен, че с този дизел ще върви повече и цената му не е лоша
                Ми те са си едно и също - в смисъл вносителите на Пежо имат фирма, която внася Сантана.

А тоя Хамър си е испански Хамър - казва се Uro и е по лиценз на по-точно Humvee, прави се за испанската армия.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                  А френско-белгийските лади ниви над тон са и си вървът с по стария дизел на пежо който без турбо е 75 кс. а с турбо 90кс. 2.0 HDI си е 100кс и като му се пипне чипа отива над 120кс.така че тая Витара трябва да върви като бясна.

те така къртят зъбчатката на пета без тунинг ами ако се пипа ше иам много много порази..
                  фабрично е 90кс първо излизат с инжекция бош а после имено заради многото кончета минават на сименс поне това съм чел и не на един е изкартила колело на 5..
                  тези машини са сас кутия от на бензинова кола и така не се прави но в сузуки е практика..
                  поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнение
                    Тази "жипка" също се правела в Испания. Макар да ми прилича доста на хамър...

повече на http://www.4x4xtreme.com/uro/
                    да YРОТО го правят тук но е много скъпо 80.000€ не са шега работа...
                    иначе за испанската армия спечели конкурс сантана анибал от 25.000€ им са воените джипки
                    не се цепят като нас с Г класи от незнам си колко €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€.
                    поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
                      иначе за испанската армия спечели конкурс сантана анибал от 25.000€ им са воените джипки
                      не се цепят като нас с Г класи от незнам си колко €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€.
                      поздрави
                      там спонсорират родния испански бизнес...

а нашите "спонсорират" собствения си комисионен бизнес

Сузуки Витара е с дизел на рено 1.9 - 98кс 200Нм при 2000об/мин, а СК от бензинов мотор прави колата по-бавна, защото е смятана за двигател с 3-4-5 хиляди оборота работен диапазон... Точно тоя дизел под 1500-1600об/мин е слабичък...

"Испанката" сигурно е с по-стария двигател на пежо - 90кс

Трябва да сложат 1.9ТДИ от VW и нещата ще придобият друг вид...
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X