Здравейте на всички! Имам една идея ,която искам да осъществя ,но до момента все не ми стигаше времето,но ентусиазма вместо да отпадне ,все повече се засилваше! Та идеята ми е за състезателен джип на базата на ГАЗ 69 с двигател и кутия от някакво бусче на Toyota с двигател 2,4D ,където е предвидено място за турбо.Турбото ще е от Фиат Браво 1,9 TDI ,а за мотора на Тойотата ми казаха ,че го слагали и на по старите Ланд Круйзери и бил 76 коня,с турбото отивали към 96! Дифовете на газчето са от бавните и мисълта ми е дали ще издържат на такъв мотор с турбо или да сложа редикторни мостове от УАЗ 469! Приемам всякакви съвети и препоръки ,понеже ще се опитам джипа да е готов за Нова Черна,бях там като зрител преди 2 години и се влюбих в това предизвикателство!Отделно имам двигател от 123-ка на Мерцедес 3,0 Дизел 5 цилиндров и 2,4Д четирицилиндров,както и Перкинс 3-ка 2,5Д ,но е много тежък иначе е корав двигател! Освновно ще участвам на трофи състезание от по тежките ,джипа ще е с клетка ,изнесени радиатори отзад,лебедка и всичко останало! Поздрави и мерси предварително!

Коментар