Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Ситроен Кросоувър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Ситроен Кросоувър

Здравейте!Преди малко ми се обажда бившият ми шеф и моли за помощ.И понеже не съм видял лошо от него та реших да Ви попитам.
    На въпроса : синът му има горепосочения автомобил.Бил му се прее..ал някъв блок за управление на хидравликата.Една седмица в Ситроен го тествали /квото и да значи тва !!!/ и му казали - нов.4 000 лева.И гипс!!!Та са аман-заман може ли да се поправи някъде /щот в ситроен са категорични че не подлежи на ремонт/ или да се търси втора употреба от някъде.Колата е 2.4 бензинова ако има някво значение /според мен не/ и е на 5 години.
    Та така, и Благодаря предварително!!!
    Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
    0888854582
    Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
    Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

От: Въпрос за Ситроен Кросоувър

За C-Cross ли става въпрос?
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Ако е 2.4 бензин е C-Crosser.Това всъщност е Мицубиши Аутлендър в дрехи на Ситроен.
      Така че става да се търси и от Мицубиши.

Коментар

Абе ба ли го къв е!!!Щом казваш, тъй ще да е!Не съм на ясно с марката.Предадох квот сте ми написали и да се оправят.Тва е шантаво!4 бинки .........

Добре де..........тоя блок кво е всъщност?Компютър някъв ли ..........че не ми е ясно , па ми стана интересно!Имаше една корса в службата,прецака и се компа на помпата та го носихме в Горубляне в един сервиз.По същия начин в Опел ни бяха казали - нищо не става, трябва нов.В сервиза го разкапсуловаха и го ремонтираха за смешни кинти.Та дали и при този случай няма някъв такъв вариант?!?!?
        Последно редактирано от traun; 13-12-14, 19:07. Причина: допълнение
        0888854582

Коментар

Първоначално публикуван от traun Преглед на мнение
          ...някакъв блок за управление на хидравликата...
          Може да го има из интернет-сайтовете, ама трябва да каже как точно се нарича.
          https://www.francecasse.fr/infos.php
          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Защо не влезе във форума на Ситроен и там има умни глави и не пита. Аз ползвам форума на Пежо и съм страшно доволен, също от там ползвам отстъпка с карта от форума при зареждане от бензиностанции на Ромпетрол.
            Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Абе колега !!!!!!Ти готованец знайш ли кво е!?!?Сина де.........Ама много клюкарско ще стане!Опитвам се да помогна само зарад шефа ми.При това бивш.....
              0888854582

Коментар

Те минали 3 месеца от тогава, ама - кой блок, за коя хидравлика и щом е 2,4 с коя скоростна кутия е?
                Всеки трети е шести

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X