Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шевролет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шевролет

Какво мислите по въпроса?
    И евентуално, мнение от quadra.
    http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=71236
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

До: Шевролет

В Германия има такива чирепи в движение за по 500 евро.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Абе да не изглеждам смешен ,ама колегата quadra да каже ,имам един приятел в Хасково,имам чувството ,че е същото купе ,ама неговото е GMC Typhoon .Ама да не бъркам с две врати е и ми е казал ,че е към 360 коня. Друг приятел с други разбирания и други разходи ,сега във вторник му се дръпна на бас.Загуби.С "Инфинити" .
      B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
        Абе да не изглеждам смешен ,ама колегата quadra да каже ,имам един приятел в Хасково,имам чувството ,че е същото купе ,ама неговото е GMC Typhoon .Ама да не бъркам с две врати е и ми е казал ,че е към 360 коня. Друг приятел с други разбирания и други разходи ,сега във вторник му се дръпна на бас.Загуби.С "Инфинити" .
        Да има и такива, но те са с 2 турбини . Този си е съвсем нормален. А на Горубляне имаше един такъв, в не лошо състояние за ... 5500 мисля.
        RB Patrol Team

Коментар

Лева ли бе ,Асенчо.Че на моя приятел гумите с джантите са тия пари-265/35 ZR 19
          B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
            Лева ли бе ,Асенчо.Че на моя приятел гумите с джантите са тия пари-265/35 ZR 19
            Може да не сме се разбрали. Има на Горубляне Блейзър, като този от първия пост, само че с 2 врати за 5500лв. Може и вече да е продаден де, но беше там допреди 1 месец.
            RB Patrol Team

Коментар

А сори ,явно не сме се разбрали .Аз мислех ,че говориш за Тайфуна.
              B+

Коментар

Тайфуна е в два варианта: пикап и джпка. По каталог му дават максимална скорост само 200км/ч но пък ускорението от 0-100 е като на Корвет - 4сек
                От стандартния блейзър на това купе има карбураторни варианти които не са акцизни и струват жълти стотинки в Германия. Не ви трябват, разработван е като евтин и общодостъпен модел, вследствие на което е недълговечен. От GM се усещат каква издънка са направили и отстраняват почти всички недостатъци при следващия модел (като на Севдо), така че ако сте си харесали Блейзър търсете него.
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

На Севдо е 3 /три/ модела след този! След този в обявата има още един, след това е модела като малкия ми пикап и чак след това идва моя пикап - червения.

Коментар

Малкият ти пикап и големия са само вариации на един и същи - просто едното е фейслифт и усъвършенстване. Този също има фейслифт и затова по американски ти го трактуваш като моделна година, а аз имам впредвид генерацията. Карай разбрахме се.

Коментар

Иначе Дима е прав! Такива в Германия има за жълти стотинки. НЕ Е АКЦИЗЕН!!! Познат продава същия за 7500 лв. в отлично състояние.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                        Малкият ти пикап и големия са само вариации на един и същи - просто едното е фейслифт и усъвършенстване. Този също има фейслифт и затова по американски ти го трактуваш като моделна година, а аз имам впредвид генерацията. Карай разбрахме се.

Баси фейслифта

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                          Баси фейслифта
                          Сам знаеш че може да им размениш фаровете и решетките и ще им паснат абсолютно точно

Коментар

То всичко може да им размениш. Обаче промените са прекалено радикални за да може да се нарече просто фейслифт.

Коментар

Добре де, аз казвам че са от едно поколение.
                              Его за справка (щот това ми е под ръка - Субару Импреза второ поколение с различни фейслифтове)

Последно редактирано от kinex; 28-10-07, 18:23.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X