Някава форма на светлина в тунела, AWD-то може да се окаже производство на "Щайер" (малиии аз съм с 1/18 "Gеленде курник") ако немскоезичните, немскопребиваващи (по-скоро в Грац, Австрия) намерят някава информация и е споделят....
Не разбирам точно какво се търси. Обяснете като за среден идиот /т'ва Крайслер ми е много тъмно/ кое ви трябва и да го дебнем.
Извинявай, по неизвести за мен причини чак сега виждам поста ти ...
Търсеното е редуктор който завърта движението от скоростната кутия на 90градуса (отделен агрегат е) и го препраща към задия мост. На тяхния език "пауър трансфер юнит". Проблема е, че по "Мопар" излиза с цена 1000+$ (нов) и под няколко кода, т.е. търсения трябва да е от този външен вид. Или някой който наистина (ама наистина) разбира да каже това е №№№ става или се заменая с &&&
Последно редактирано от дядо владо; 01-04-14, 21:03.
Шо бре? На Деди да не му се е развалил ъглошлайфа?
Работи, флекЦ има, парЕ не'а
Един не стегнал ангренаж на "Гранд 4.7" (Нинджата ще се сети кой ) и сега съм се обзавел с гаранционен ремонт, че да ми е по-забавно
И твоята не е лесна...мани.Ма мо'ем да те поканим на палачинки тия дни.Митака ти е станАл фен.Каза да идваш...
Обещавам щом е за лапачинки, амааааа........ Освен "гаранционния", си имам непалещ "Гранд", конкурента му "Експлорер" горящ 70л/100км. с пришити скорости от "Бронко" (кои'т ич не са за него), "Крайслер пасифика AWD" родил котенца (или по-точно кълвач) в мотора, а като черешка на тортата - спасих от "Надин" мотоскутерче "Чинчи"(почти сузуки) и с настъпването на великденските празници искам ка'т Христос да му кажа "Чинчи пали и върви" и то да бръмне и да не гори като "Автобуса" 20/100км газ. (засекох го, и в текущия му разход съм сигурен)......
П.П. Някой да знае "Чинчи"от 98г. как се поддържа/ремонтира ?......
Коментар