Обява

Свий
Няма добавени обяви.

моля споделете мнение за SsangYong Kyron

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• моля споделете мнение за SsangYong Kyron

някой има ли представа що е то SsangYong Kyron и ма ли то почва у нас
    някои ако има впечатления нека да ги сподели. Благодаря!!!
    Последно редактирано от BUMER; 05-10-07, 16:37.

До: моля споделете

Братле, запуши си ушите сега ще чуеш един куп "интересни" идиоми и неологизми за предмета на твоето питане
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
      Братле, запуши си ушите сега ще чуеш един куп "интересни" идиоми и неологизми за предмета на твоето питане
      а твоето мнение какво е

Коментар

Първоначално публикуван от BUMER Преглед на мнение
        някой има ли представа що е то SsangYong Kyron и ма ли то почва у нас
        някои ако има впечатления нека да ги сподели. Благодаря!!!
        Ти да не смяташ да замениш ML55 с това дето си го написал по горе ?
        Като каза ,че търсиш дизел и искаш да се разделиш с Мерцедеса,си казах"Има резон"Ама сега си мисля ,че съм сбъркал в мислите си.
        А липсата на отговор от страна на quadra е....красноречив отговор ,за факта ,какво мисли за въпросното изписано от тебе по горе наименование на нещо си .
        Последно редактирано от vokel; 05-10-07, 19:38.
        B+

Коментар

Един мой познат си беше купил и когато го питах за мнението му ми каза че може да ми го даде на половин цена ако го искам само да се отърве от него според неговите думи излязъл голямо дърво

Коментар

Изпаднах в дипресия.
            Не мога да разбера какъв човек трябва да си за да го караш това. Дори името ми се губи.

Коментар

не ги слушай.сменяй мл а с това как му се викаше...а санг на какво.то много шик марка не е кат мерцедеса.ух пък то много грозно особено изодзадзеабе номбар уан е.един приятел си купи такова много смях ама много.

Коментар

До: моля споделете мнение за SsangYong Kyron

http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                    Йори повръща...
                    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Това което вносителите упорито избягват да споменат е, че от две години SsangYong е собственост на китайска фирма...

Коментар

Това не променя нещата с дизайна. Това нещо определено е много смело и самобитно като визия, определено се откроява в редицата на подобни СУВ-ове, обаче е стряскащо за свикнало със старите форми око. Аз му свикнах, това не значи че ми харесва, но поне ги уважавам за смелостта да го направят и пуснат на пазара. Що се касае до техническите качества, гаранция нищо хубаво няма да чуете от мен така че да спрем до тук.
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                          Това не променя нещата с дизайна. Това нещо определено е много смело и самобитно като визия, определено се откроява в редицата на подобни СУВ-ове, обаче е стряскащо за свикнало със старите форми око. Аз му свикнах, това не значи че ми харесва, но поне ги уважавам за смелостта да го направят и пуснат на пазара. Що се касае до техническите качества, гаранция нищо хубаво няма да чуете от мен така че да спрем до тук.
                          Тъкмо да кажа ,че дизайна на един автомобил си е личен избор , а пък мен лично като външен вид този автомобил ме кефи(въпрос на вкус -казало кучето и си облизало гъза)и се изказах по темата понеже до момента виждам ,че се говори само за външния изглед на автомобила.
                          Dacia Duster 1.6 CSe 115 4x4

Коментар

Ей стига сете сплетничели, от седмица обикалям всички представителства на автомобили, искам да купя на дъщерите за нова година някъкъв хибрид между джип и миниван. Е никой не предлага търсената от нас комбинация, 2.CDI + автоматична скоросна кутия. Само и единствено Ратола Кайрон, и цената е добра, и екстрите са доста за базовото изпълнение.Давайте и само хубави думи да пишете ей Че на щерките подарък ще правя, дан земе някой да плюе пък после зат да иска да ми става няма припари до колата.
                            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от donia Преглед на мнение
                              Ей стига сете сплетничели, от седмица обикалям всички представителства на автомобили, искам да купя на дъщерите за нова година някъкъв хибрид между джип и миниван. Е никой не предлага търсената от нас комбинация, 2.CDI + автоматична скоросна кутия. Само и единствено Ратола Кайрон, и цената е добра, и екстрите са доста за базовото изпълнение.Давайте и само хубави думи да пишете ей Че на щерките подарък ще правя, дан земе някой да плюе пък после зат да иска да ми става няма припари до колата.
                              Каптива!!!Като техника е...мани,но поне е по-красиво.И отговаря на изискванията ти.2,0 CDI Automatic.
                              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X