Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Dodge W200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Dodge W200

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
    Е значи сме двама
    Джип има френски, американски (северно и южно), китайски, че дори и египетски, ама немски и японски нъц. Там са не'акви "Гъ-ци", "Тойоти" ....що ползват "джип" като нарицателно щом са къде къде по-добри незнам.
    По темата с пикапите. Американците си ги обичат, малкия им бизнес там ги ползва много, и си ги правят прости и здрави (говоря за преди 2000г, че от новите). Последния месец и половина се завъртяха няколко около мен....и най-отгоре на класацията слагам армейския "Шевролет М1009" (в цивилен вариант известен като "Блейзър К5") с 6.2 дизелов мотор. Другите са сходни, въпрос на лична симпатия и усещане в кабината. Характерно е, че за управлението и поддръжката му трябва да се приготвиш като за малко камионче, а не за пораснал джип. Всичко е по-голямо и по-тежко. Цени на резервни части относително нормални, разход на гориво празен, като на по-голям джип......
    Явно е, че си авторитет, с големи познания и не смеят да ти противоречат

Коментар

Тоя Додж да не е един зелен в един град малко на запад от Шумен?

Коментар

Опааа не съм си купил Додж бре.....само питам,интересувам
        driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
          Е значи сме двама
          Джип има френски, американски (северно и южно), китайски, че дори и египетски, ама немски и японски нъц. Там са не'акви "Гъ-ци", "Тойоти" ....що ползват "джип" като нарицателно щом са къде къде по-добри незнам.
          По темата с пикапите. Американците си ги обичат, малкия им бизнес там ги ползва много, и си ги правят прости и здрави (говоря за преди 2000г, че от новите). Последния месец и половина се завъртяха няколко около мен....и най-отгоре на класацията слагам армейския "Шевролет М1009" (в цивилен вариант известен като "Блейзър К5") с 6.2 дизелов мотор. Другите са сходни, въпрос на лична симпатия и усещане в кабината. Характерно е, че за управлението и поддръжката му трябва да се приготвиш като за малко камионче, а не за пораснал джип. Всичко е по-голямо и по-тежко. Цени на резервни части относително нормални, разход на гориво празен, като на по-голям джип......
          дядо Владо и аз съм в "кюпа" с Додж Дуранго 4,7

Ето вече станахме трима от понеделник (12.03.2018г.) и с благословията на
          Безгрижен , галантен и делови -Grand Cherokee 2,7crd / L.R. Discovery Td5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X