здр.колеги,от скоро имам Рекстон 2005г. 2700куб.автомат,но някои неща не са ми ясни,моля за помощ от някой колега със същия.има ли нещо специално при включване на 4х4 и бавните,радиото /оригиналното/ има ли RDS и как се включва ако има,като се включи телефон във входа-как се говори,нещо не ми се получава? ако смена гумите с 255/65/16 по добре ли ще е/в момента са 235/70/16?нещо друго което се сещате че е необходимо да знам?благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
REXTON моля за помощ
Свий
X
-
От: REXTON моля за помощ
Първоначално публикуван от rokito Преглед на мнениездр.колеги,от скоро имам Рекстон 2005г. 2700куб.автомат,но някои неща не са ми ясни,моля за помощ от някой колега със същия.има ли нещо специално при включване на 4х4 и бавните,радиото /оригиналното/ има ли RDS и как се включва ако има,като се включи телефон във входа-как се говори,нещо не ми се получава? ако смена гумите с 255/65/16 по добре ли ще е/в момента са 235/70/16?нещо друго което се сещате че е необходимо да знам?благодаря предварително
Поздрави !
-
Първоначално публикуван от rokito Преглед на мнениемного благодаря за изчерпателните отговори
2. "Рекстън" не е чак токлова популярен сред тук пишещите, т.е. не очаквай много наистина компетентни мнения.
3. Предполагам "бързите 4х4" се включват и в движение. Ако дойдеш да го погледна ще си говорим по-точно. До тогава и бързи и бавни на спряла кола и скорости на "Пе" или "Ен"
4. Гумите ще му дйдат малко големи.
5. От радиото и другите съвременн електроники не разбирам......0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от rokito Преглед на мнение....а къде да дойда?0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Мойте гуми са 245/70/16. мисля че няма да има проблем с 255. При превключване на 4x4 Low, трябва да си на неутралана N скорост, иначе няма да превключиш. Чакаш няколко секунди. После пак на неутрална излизаш от 4x4 low. За 4x4 HIGH Незнам т.к. на мен ми се включва автоматично, системата е torgue on demand. Но зависи от рекстъна, на някои трябва ръчно да се превключва, а други са AWD.
Коментар
-
Първоначално публикуван от rokito Преглед на мнениездр.колеги,от скоро имам Рекстон 2005г. 2700куб.автомат,но някои неща не са ми ясни,моля за помощ от някой колега със същия.има ли нещо специално при включване на 4х4 и бавните,радиото /оригиналното/ има ли RDS и как се включва ако има,като се включи телефон във входа-как се говори,нещо не ми се получава? ако смена гумите с 255/65/16 по добре ли ще е/в момента са 235/70/16?нещо друго което се сещате че е необходимо да знам?благодаря предварително
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар