Дали има някой реална идея що за чудо е това? Смая ме това, че са с обикновенни дизелови двигатели от VW и АUDI. Пише че масово се ползват от армиите
Плуват, газят кал..... абе звучи като идеалния автомобил. А какво ли е реално?

Физиката от прогимназията не е секретна бе, кво става тука?)) Не знам си колко тона нещото тежи надолу, към центъра на Земята, а за да го влачиш трябва друго. И главната противодействаща сила е на съпротивлението, каквото и да представлява това в различните случаи.
А какво всъщност произвежда ФВ не знам, това е грамаден концерн ...
) Семейството на Буш е ортак със семейството на Бен Ладен в Кока-кола, в няква оръжейна фирма за ракети и не помня още къде, ние сме в НАТО, и изобщо кво става със света кой да ти каже ...
Физиката от прогимназията не е секретна бе, кво става тука?)) Не знам си колко тона нещото тежи надолу, към центъра на Земята, а за да го влачиш трябва друго. И главната противодействаща сила е на съпротивлението, каквото и да представлява това в различните случаи.
Маневрените локомотиви са по няколстотин коня, играчки, а пък местят композиции по 100 вагона. Един път приказвах с един, карането на влака било съвсем ужасна работа, бетер офроуда. Значи, трябва да се направи точна сметка, и да се спазват съвсем точно скоростите по маршрута. Иначе му е трудно да се качва по баирите, и по никой начин не може да се спре на спускането. Колелата стигали за няколко минути влачене с блокирани спирачки. Те са чугунени, и имат бандажи от модифициран чугун, не знам в ква посока. Като блокират, от загряването започват да подскачат, тия бандажи се разбиват, всичко се счупва, и влака пада от релсите. Като бях малък все се чудех отде накъде машинистите са с висше образование, сега ме е страх и да се замислям
)
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар