Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AUDI куатро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• AUDI куатро

Момчета искам да ви питам нещо което ми е много интересно
    Миналата година ноември се проведе мотокрос в Бобошево там има едно бая сериозно нагорнище на което след състезанието взеха да се пробват разни джипки повечето излязоха с бая зор и то след няколко опита даже един Ленд Круизър въобще повече от около средата не можа да иде което много ме изненада да ама по едно време кат се измъкна некъв с AUDI лек автомобил и като даде една ръчка направо като кросов мотор излетя нагоре с някаква невероятна скорост много ме накефи просто не можех да повярвам на очите си Така като му слушах звука останах с впечатлението че е с бая голям двигател а и мисля че със сигурност е било куатро Тоя направо ми промени мнението за тая марка Някой знае ли повече подробности за тоя тип дето я караше и за колата

е то Ауди Куатро е много по-добро от джиповете, но не е за офроуд /все пак е лека кола/ иначе с тия двигатели дето слагат, просто е самолет /има 2.6, 2.8, 4.2 и т.н/

на заледен път /як баир/, където аз съм се изкачвал едва-едва, А8 куатро ме мина с поне 70кмч... аз дори да можех да развия такава скорост, никога няма да мога да взема завоите дори с 50% от неговата скорост...

има една много готина реклама на Ауди Куатро, което се катери по писта за ски-скокове
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

На куатрото по принцип малко не му е стигнало да се роди джип) Такива номера може, въпроса е колко пъти, преди да го бракуваш. Няма си рама. А иначе там не е майтап, задният мост и РК са от Илтиса ... Който си беше джип от класа на ЛуАЗ-а, също амфибия. И също го спряха от производство(((
      Не знам кво става по разните щабове и институти. Работата ми се струва все по-маразматична. Малки мобилни армии, и навсякъде бракуват танкове. Добре, в Европа вече просто няма кой да воюва, диваците по другите места ги замерят с бомби отгоре, с танковете ясно. Обаче защо малките амфибии? После нали много искат да ходят да умиротворяват някого, а 30-те сребърника за местният демократично купен президент не е гот да се карат с БТР, много му стърчат картечниците. А пък мостовете все не стигат. И пред тъпеещата публика за всяка следваща война се възкресяват ту А-10, ту телефонните връзки, ту метровите радари, ту БРДМ-2, като в нашия случай на класически клиничен кретенизъм и няква излъгана пехота в Ирак. А то не случайно има разни класове и возила ...
      Наблюдавам общо побесняване на тема хамър. Класа де. Някви самодейци и тука били тръгнали да правят нашенски хамър. Че и брониран. Няма лошо, само че аз например не съм съгласен да го правят с мойте пари. И аз плащам в бюджета.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X