Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Замяна на амортисьори на Шкода Октавия II 4X4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Замяна на амортисьори на Шкода Октавия II 4X4

Здравейте колеги !
    Влезе ми една "муха" в главата да сменя амортисьорите на шкодата с по корави. Правил ли е някой такъв тунинг на подобен автомобил? Кои са фирмите които предлагат такива части?
    ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

От: Замяна на амортисьори на Шкода Октавия II 4X4

Защо не си сложиш окачване "лоши пътища" от ЕТ мисля че беше около 400 лв без труда?

Коментар

Първоначално публикуван от Maksim Преглед на мнение
      Защо не си сложиш окачване "лоши пътища" от ЕТ мисля че беше около 400 лв без труда?
      Ха колега това не го знаех...Това ЕТ ..Еротека ли значи..Благодаря за инфото....
      ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

значи... 600 лв original, 400 е за "икономичен пакет"
        http://www.skoda-auto.bg/BGR/service...rs_2012_05.pdf
        а иначе само другите чарколяци /не мога да ги намеря къде бяха изброени, но според мен си струват - метален щит отдолу, усилени тампони, пружини, вдигане на колата май с 2 см до 18 / са около 300 лв - виж код PK4
        https://docs.google.com/viewer?a=v&q...EpgJ0q8Q&pli=1
        Последно редактирано от Maksim; 24-07-12, 12:48.

Коментар

значи... 600 лв original, 400 е за "икономичен пакет"
          http://www.skoda-auto.bg/BGR/service...rs_2012_05.pdf
          а иначе само другите чарколяци /не мога да ги намеря къде бяха изброени, но според мен си струват - метален щит отдолу, усилени тампони, пружини, вдигане на колата май с 2 см до 18 / са около 300 лв - виж код PK4
          https://docs.google.com/viewer?a=v&q...EpgJ0q8Q&pli=1
          Благодаря колега!
          Интересно защо имат само предни за Октавия 2...

Коментар

...вдигане на колата май с 2 см до 18 / са около 300 лв - виж код PK4
            18???Колега,я да снимки на този кит за 300лв и повдигане на окчаването с 18см.
            Което досега съм видял да се поставя в ЕТ е макс.4см.Представлява компект тампони за повдигане на макферсона.Нищо повече...
            Иначе ,при желание,е възможно да се проектира и произведе лифт кит за Окатавия.Не виждам проблем.За Г3 Синхро съм правил.Отдолу имаше 30+ см...
            Прикачени файлове
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
              Което досега съм видял да се поставя в ЕТ е макс.4см.Представлява компект тампони за повдигане на макферсона.Нищо повече...
              Иначе ,при желание,е възможно да се проектира и произведе лифт кит за Окатавия.Не виждам проблем.За Г3 Синхро съм правил.Отдолу имаше 30+ см...
              Благодаря за инфото колега...Аз търся практично и максимално близко до препоръчваното...Не съм много технически осведомен затова питам Колегата по горе ми даде линковете и се обадих в Ерутека-Сливен и както винаги ги сварих неподготвени..то не беше мънкане и общи приказки ...иначе сериозно съм се замислил..Не за друго ами напоследък карам повече по едни пътища дето само на карта са такива.../например Смилян -Родозем...или Смолян -Мугла/ И се замислих за мааалко повдигане и втвърдяване...Без да изгубя комфорта на возенето...До колкото разбирам ти се занимаваш с това ..така ли?

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                ...
                Не се вдига СЪС 18 см а ДО 18 см клиренс
                О2 4х4 стандартно са 16 см, мисля че комплекта за О2 "лоши пътища" включваше подложки, но мога и да се бъркам с комплекта "лоши пътища" за О1 който със сигурност включва втулки за вдигане 2 см. Гледах го преди години като си взех моята и още имах възможност да вкарвам пари в нея за ъпгрейди. А "скаутите" са си стандартно 175 -180 мм. При всичките може да се получи амплитуда от 0.5 см в зависимост от използваните гуми.

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
                  До колкото разбирам ти се занимаваш с това ..така ли?
                  Ахам...
                  0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X