Мога само да се оплаквам от този автомобил много ми харесва ма да не беше мой! Много чуплива кола разхот голям и не толкова стабилен не опроверга очакването ми за такъв автомобил.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ауди 2.5 4x4
Свий
X
-
От: Ауди 2.5 4x4
Предполагам за V6 двигателя говорите 150кс. , който се оказа единствения скапан дизел на Ауди. При 180кс.. 2.5 са по изчистени проблемите но пак не цвете за мирисане.
Всички други двигатели на Ауди нямат сериозни проблеми, по точно не страдат толкова много като този модел.
Аз също щях да съм от тези с неволите по 2.5 тди, но доста четох и вече 3 год карам 1.8Т Куатро, от което съм много доволен като автомобил.AUDI A4 с три дифа
TOYOTA Hilux D-4D служебната плевня
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivwera Преглед на мнениеПредполагам за V6 двигателя говорите 150кс. , който се оказа единствения скапан дизел на Ауди. При 180кс.. 2.5 са по изчистени проблемите но пак не цвете за мирисане.Последно редактирано от borko_ruse; 04-03-12, 21:30.На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Да 2.6 е бензин, говорим за 2.5 v6 .
Между другото има доста потребители в БГ които твърдя че нямат проблеми с този мотор. Всичко зависи как е поддържан , оказва се ,че добре гледаните такива мотори наистина са здрави и карат много километри. За което съм абсолютно съгласен. Но небрежните първи собственици могат да донесат такива неприятности на следващия потребител ,че да му стъжнят живота. Такива коли са повечето внос от Италия. Страшно са немърливи в това отношение.AUDI A4 с три дифа
TOYOTA Hilux D-4D служебната плевня
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар