Чудесни са станали,ма нищо не казваш за технологията?Песъкоструи и прахово или ръчен труд доведе до този резултат.Поздрави.
Песакоструй за да ги изчистя, след това 3 ръце грунд и 2 боя с пистолет. Не са боядисвани прахово. Цялото удоволстие струва 30 лева общо (чистенето, грунда и боята). Даже остана материал за другите 4, които са все още на колата.
Аз също минах по твоя път с 4 лети джанти. Търках с телена четка и бормашина доста старателно и после боя, черен/графит/ мат. Доволен съм от резултата, но мисля че лесно ще се надерат. Следващия път песакоструй и прахово. Предстои ми същото с 4 стоманени джанти и затова питах за грунда. Поздрави!
Праховото не го предпочитам понеже ми казаха че лесно пада особено ако джантите не са добре подготвени - подцинковани или фосфорирани. Грунда е най-обикновем от железарията - 3 лева кутията, сив. Боята също не е от най-висок клас - около 5 лева кутията. Утре ще погледна точно марката на грунда и боята, кутиите са в мазето. Работниците на песакоструя ми казаха, че има известни проблеми при почистване на алуминий, пясъка направо къса парчета от материала понеше е мек. Провери го със сигурност за да не съсипят джантите.
Праховото не го предпочитам понеже ми казаха че лесно пада особено ако джантите не са добре подготвени - подцинковани или фосфорирани. Грунда е най-обикновем от железарията - 3 лева кутията, сив. Боята също не е от най-висок клас - около 5 лева кутията. Утре ще погледна точно марката на грунда и боята, кутиите са в мазето. Работниците на песакоструя ми казаха, че има известни проблеми при почистване на алуминий, пясъка направо къса парчета от материала понеше е мек. Провери го със сигурност за да не съсипят джантите.
Преди 2 години минах процедурата пясъкоструйка и после прахово боядисване на алуминиеви джанти.Като ги занесеш да ги почистват му казваш да намали малко налягането и да ползва най-ситния пясък който има, или да е ползван вече.И повярвайте ми, след пясъкоструйка праховото хваща перфектно,и не пада така лесно както ви говорят Ето и снимки:
DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар