Здравейте,случи се най-гадното покраий празниците.Проблемът е следният:Снощи взех въпросната кола и бяха пуснати 4High блокажите ,реших да си поиграя и натиснах 4Low,карах я малко и взе,че почна да мига 4high в зелено и да стои 4low в оранжево?Не мога да ги изключа... повече от 90 не позволява да се развива и не могат да се изключат ... Когато натисна 4Л ,4high спира да мига и свети само 4Low?дайте съветите си !Благодаря ви предварително,колата ще ми трябва за празниците и ще съм ви много благодарен ако изкажете адекватен отговор!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
СПЕШНО!Rexton 270xdi 4x4 Проблем
Свий
X
-
От: СПЕШНО!Rexton 270xdi 4x4 Проблем
Тъкмо преди един час го правих.Сваляш електромотора отзат на раздатката без да го откачваш от кабелите.Държи се на три болтчета 6мм .С бутоните превключваш на 4Н-2Н-4L.Закачваш отново електромотора включваш 2Н и си готов.
-
Имал съм подобен проблем с кирон автоматик на който като включих бавните(4L) и след това не можах да ги изключа и след дълги мъки се оказа , че бавните се изключват само на N неутрална . Едва ли това ти е проблема , но не пречи да се пробва
Коментар
-
Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнениеТъкмо преди един час го правих.Сваляш електромотора отзат на раздатката без да го откачваш от кабелите.Държи се на три болтчета 6мм .С бутоните превключваш на 4Н-2Н-4L.Закачваш отново електромотора включваш 2Н и си готов.Т5
Crossrunner
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар