Здравейте! Нов съм в този форум и искам да питам нещо,което ми е важно. Интересува ме дали скоростната кутия (ръчна) на този джип става от Musso със същия мотор? И изобщо от какви други марки би станала скоростната кутия? Благодаря Ви предварително, ако някой е запознат по темата и ми отговори!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ssang Yang/ Daewoo Korado 2.9TD - Въпрос!
Свий
X
-
От: Ssang Yang/ Daewoo Korado 2.9TD - Въпрос!
Първоначално публикуван от danail_ralchev Преглед на мнениеЗдравейте! Нов съм в този форум и искам да питам нещо,което ми е важно. Интересува ме дали скоростната кутия (ръчна) на този джип става от Musso със същия мотор? И изобщо от какви други марки би станала скоростната кутия? Благодаря Ви предварително, ако някой е запознат по темата и ми отговори!
Кутията е еднаква, Тремек T5WC. Същата се монтира още на "Tremec T5 WC and STD transmission system is used in some passenger vehicles and light trucks such as Ford Mustang, TVR Cerbera and Tuscan, Chevy Blazer and S-10 Pick up, Ssangyong Musso and Korando."
Малко повече информация за предавателните числа
Ако си решил да я подменяш, мога да поразпитам за цена. В тази връзка - подмени и жилата за превключване. Струват ок. 115 лв. в Ратола.
Добавям ти и сервизното ръководство, предполагам, че ще изскочат въпроси относно включване на предния мост и вакуума, ако не си решил проблема с ръчни хъбове.
Service Manual-Korando-English.pdfГеорги Кулишев
Ямбол
0889 42 00 74
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар