Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде да оправя 4x4 на Муссо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде да оправя 4x4 на Муссо

Здравейте,
    Нов член съм на форума.
    Имам проблеми с моето муссо, по конкретно не се включва 4x4. И още тропания по окачването де но не мога да кажа какво точно, тъй като не разбирам почти нищо от коли
    Прочетох веднъж една тема някой беше написал, че проблема с 4x4 може да се разреши като се преобърне включването 4x4 на ръчно включване. Къде може да се направи тази манипулация и колко би струвала съответно?
    Може ли да ми препоръчате добър сервиз където да си направя един добър преглед на колата отдолу и да ми кажат (надявам се без да ме лъжат), какво е необходимо да се ремонтира/смени?
    Благодаря предварително

От: Къде да оправя 4x4 на Муссо

Мъдро е, да напишеш къде живееш, най-добре - в профила си. Така ще можем да те насочим към специалисти, които работят близо до тебе. Примерно в същата административна област.

Коментар

Първоначално публикуван от mrd Преглед на мнение
      Здравейте,
      Нов член съм на форума.
      Имам проблеми с моето муссо, по конкретно не се включва 4x4. И още тропания по окачването де но не мога да кажа какво точно, тъй като не разбирам почти нищо от коли
      Прочетох веднъж една тема някой беше написал, че проблема с 4x4 може да се разреши като се преобърне включването 4x4 на ръчно включване. Къде може да се направи тази манипулация и колко би струвала съответно?
      Може ли да ми препоръчате добър сервиз където да си направя един добър преглед на колата отдолу и да ми кажат (надявам се без да ме лъжат), какво е необходимо да се ремонтира/смени?
      Благодаря предварително
      Продай го! Не наливай вода в кофа без дъно. Чакат те още неприятни изненади.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Мъдро е, да напишеш къде живееш, най-добре - в профила си. Така ще можем да те насочим към специалисти, които работят близо до тебе. Примерно в същата административна област.
        Разбира се, прав си. Живея в софия

колкото до продаването, нали трябва да се вкара във форма за да я продам

Коментар

А де? Пробвай Andro 160. Или дядо Владо.

Коментар

По добре Влади333.... Той имаше такова. И продаде го на части на края....... Така че човека знае за какво иде реч.
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

От: Къде да оправя 4x4 на Муссо]

Ами не мога да разбера защо толкова се опитвате да изкарате мусото калпав джип.
              Аз лично имам едно 2.3 ТДИ и на такива мъчения сам го подлагал и до сега не мие направило нито един сериозен проблем.
              По въпроса с 4х4-то на моя сам разпробил главините на предните колела, и посредством 2 болта които навивам на рака когато ми трябва двойно се натискат лагерите, които закачат предния кардан, после от вътре пак си включваш от копчето двойното за да може да даде ток раздатката и до сега не ме е предавало.

Коментар

От: Къде да оправя 4x4 на Муссо]

Първоначално публикуван от Martin Sashev Преглед на мнение
                Ами не мога да разбера защо толкова се опитвате да изкарате мусото калпав джип..
                Не е калпав.....
                Първоначално публикуван от Martin Sashev Преглед на мнение
                Аз лично имам едно 2.3 ТДИ, (и) на такива мъчения сЪм го подлагал, и до сега не ми_е направило нито един сериозен проблем.
                По въпроса с 4х4-то, на моя сЪм разпробил главините на предните колела, и посредством 2 болта които навивам на рЪка (когато ми трябва двойно) се натискат лагерите, (какво) които закачат предния кардан, после от вътре пак си включваш от копчето двойното за да може да даде ток раздатката(и това не го разбирам) и до сега не ме е предавало.
                Нека приемем, че всички грешки се дължат на желанието да напишеш отговора по-бързо
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

както съм написал по-горе, ме няма много по техническата част... ако може да ме насочите към някои сервиз...?

Коментар

Първоначално публикуван от mrd Преглед на мнение
                    ако може да ме насочите към някои сервиз...?
                    Всъщност всичките тези, които ти написахме, са сервизи:
                    Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    А де? Пробвай Andro 160. Или дядо Владо.
                    Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                    По добре Влади333.... Той имаше такова. И продаде го на части на края....... Така че човека знае за какво иде реч.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X