Няколко пъти минавам през Сърбия и все ми се изплъзваше близката среща с този тамошен военен автомобил.Все се чудех какво животно е пък това,почти във всяко селце може да се види тази антика,явно беше някакво местно производство.Този път спряхме до въпросното возило(понеже аз карах
),поразпитахме и от дума на дума се оказа,че това е Застава направена по лиценз на Фиат!
Симпатично малко джипче.

Даже се продава!

Снимка и на двигателния отсек,доколкото разбрах от собственика двигатела е оригиналния(все пак общувахме по телефона),ама дали е баш така не е ясно?!

Има "леки"подобрения на седалките.

Това е щатния размер гуми и на ГАЗ-69,но този джип като чели има по-малък клиренс от Текезесето.

Предния мост ми се видя много сложен,и полуоските тънички...

Перфектен джип за лов-така го определи собственика и цената която обади беше нещо към 1500Евро.

Симпатично малко джипче.
Даже се продава!
Снимка и на двигателния отсек,доколкото разбрах от собственика двигатела е оригиналния(все пак общувахме по телефона),ама дали е баш така не е ясно?!
Има "леки"подобрения на седалките.
Това е щатния размер гуми и на ГАЗ-69,но този джип като чели има по-малък клиренс от Текезесето.
Предния мост ми се видя много сложен,и полуоските тънички...
Перфектен джип за лов-така го определи собственика и цената която обади беше нещо към 1500Евро.
Коментар