Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изключиха ми скоростите !! лоста си танцува във всички посоки, help?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изключиха ми скоростите !! лоста си танцува във всички посоки, help?

Изклъчнаха ми скоростите !! лоста си танцува във всички посоки, а колата се движи съвсем бавно ама само на включен съединител, значи май е останала на 1ва или 2ра. поне си бях близо до нас та ме дръпна един приятел.
    като махам гумата около скоростния лост има две кат рамена с две джу4ки висят от тях , които пък влизат в едни улучета. едното беше извадено , аз го вкарахг, ма все в г.з/ някой дали мож каже как се подправя на място щото утре имам път

Re: Изключиха ми скоростите !! лоста си танцува във всички посоки, help?

поради големия интерес към темата , ще ракажа как го оправих та дано е полезно за някой, значи:
    - сваля се топката на скоростния лост ! отвива се де, маха се корубата, да не се изчеква обаче! понякога се разкривва
    разкачат се висулките от скоростния лост - те са едни метални гадини със жило обвито в гума , дето са като змии и стигат отдолу под на майната си, но после за това ,след туй се отвива самия скоростен лост, после се отвива планката под него .. после е гадно
    значи дотук сте в купето
    после се слага одеало от долу и се ляга издърпват се кабелите на двете метални гадини за задна и за предни скорости , извивате си като епилептик ръцете и ги пъхате докъдето стигнат , там щте го напипате края и на кабела за предните скорости , вади му се щифта и той пада. кабела за задна скорост тъй или инак няма да го напипате щото е недостижим. купувате си два кабела /те са комплект за задна и предни/ и монтирата по обратния път. бавно е ма е мъчително за сметка на тва. обаче накрая джипката тръгва и хопа тропа пей сърце. ! аа и на кабелите отдолу да се сложи азбестовото кръглото да не сгорат !

Коментар

Мисля че цялото това е достойно за темата с бисерите.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от borko73 Преглед на мнение
        поради големия интерес към темата , ще ракажа как го оправих та дано е полезно за някой, значи:
        - сваля се топката на скоростния лост ! отвива се де, маха се корубата, да не се изчеква обаче! понякога се разкривва
        разкачат се висулките от скоростния лост - те са едни метални гадини със жило обвито в гума , дето са като змии и стигат отдолу под на майната си, но после за това ,след туй се отвива самия скоростен лост, после се отвива планката под него .. после е гадно
        значи дотук сте в купето
        после се слага одеало от долу и се ляга издърпват се кабелите на двете метални гадини за задна и за предни скорости , извивате си като епилептик ръцете и ги пъхате докъдето стигнат , там щте го напипате края и на кабела за предните скорости , вади му се щифта и той пада. кабела за задна скорост тъй или инак няма да го напипате щото е недостижим. купувате си два кабела /те са комплект за задна и предни/ и монтирата по обратния път. бавно е ма е мъчително за сметка на тва. обаче накрая джипката тръгва и хопа тропа пей сърце. ! аа и на кабелите отдолу да се сложи азбестовото кръглото да не сгорат !
        Аз съм ти фен
        no signature no problems

Коментар

По всичко изглежда, че карданът е паднал във всмукателния колектор и трябва да се извади през ауспуха....
          И аз съм ти фен
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Нищо че е умрял коня впрягаи и тръгваи

Не е болка за умиране кото свалиш капака с лоста сам ще видиш
            лесно е , само гледаи да не включиш 2 скорости едновремено
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
              Аз съм ти фен

+1

Коментар

Колата Корандо ли е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X