Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Chevrolet Blazer Ремонт на алтернатор - Помагайте

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Chevrolet Blazer Ремонт на алтернатор - Помагайте

Колеги, моля помагайте! Мой приател се сдоби с един английски блейзър който още първия месец почна да дава ядове. Проблема с алтернатора се появи отведнъж и според мойте замервания не зарежда. Поне свалянето не е проблем но не се занимавам с ремонт на алтернатори - кажете къде да го занеса да го погледнат, предполагам релето е за смяна. А двигателя е бензинов и е над 4 кила бензин . За другия проблем с включването на 4х4 ще му кажа да си направи профил и той да си пита. Айде със здраве и много безаварийни километри на всички.
    Диагностика на Land Rover и Rover - GSM нула 888 67 44 две две

От: Chevrolet Blazer Ремонт на алтернатор - Помагайте

Ако си в София, gustav.6x6 е твоя човек за алтернатора.

Коментар

Сагата продължава, ходих при "gustav.6x6" и човека ми обърна нужното внимание провери алтернатора, установи изгоряла диодна плочка и реле, смени ги и аз щастлив отидох да монтирам да ама не, пак нема никой, днес го свалих пак и отново при него но като го сложихме на стенда и о чудо всичко работи, аз разбира се обнадежден и решен да разбера какво не е наред тази вечер го монтирах отново и упс пак греда никаква разлика. Проверили сме всичко което може да се провери - кабели, връзки, ремък (даже утре ще взема нов), но уви никъкъв резултат. Колеги дайте съвети или препоръчайте сервиз който да погледнат колата.

Коментар

Е защо не му заведе цялата кола?

Свети ли лампичката за зареждане?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Е защо не му заведе цялата кола?

Свети ли лампичката за зареждане?
          Каза , че няма време да се занимава с нас тоест не му е работа да търси кой ремък такова работата де нали се сещате, а лампичката за зареждане мисля, че като падне под 12 волта тогава светваше, тоест на таблото има индикатор който докато е в бялата зона не свети, абе луда работа ще го открием ама първо то ще ни такова преди ние него. Предполагам е нещо просто но за сега ми се изплъзва.

Коментар

Колата е отново в движение, оказа се много просто както и предполагахме, контактния плюс го "нема", разбира се барнахме една времянка директно от таблото с бушоните, а като остане време ще се сваля таблото да видим каде се е загубил въпросния "+" !!! Айде много безаварийни километри ...
            Последно редактирано от dignatov; 08-12-10, 11:57. Причина: технически - правописни грешки ;)

Коментар

Аз днес също минах през работилницата на Калоян (gustav.6x6) и пича за нула време ми оправи повредата. Евала за майсторлъка.
              08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от dignatov Преглед на мнение
                Колата е отново в движение, оказа се много просто както и предполагахме, контактния плюс го "нема", разбира се барнахме една времянка директно от таблото с бушоните, а като остане време ще се сваля таблото да видим каде се е загубил въпросния "+" !!! Айде много безаварийни километри ...
                Колега,ако имаш някакви проблеми по Chevy-то питай.Проблема с + може да е от кабела който отива до алтернатора,при американките края на кабела се явява предпазител.
                Те т'ва е Баце...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X