Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с 4X4 на Ssang yong Korando

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с 4X4 на Ssang yong Korando

Здравейте колеги! Скоро си купих джип Ssang yong Korando 1999 г, и май яко се набутах. Двигателя му е на Мерцедес и е железен, но окачването ми се струва ,че е боклук. Имам голям проблем и не зная къде да го оправя. От известно време светят и двете лампи на 4X4 - 4H и 4DW. Това е някаква грешка, която дава компютъра и не ми разрешава да включа предния мост, а иначе всичко там си работи. Моля помогнете, ако можете, че идва зима - аз съм от Варна.
    Благодаря предварително!

Проблем с 4X4 на Ssang yong Korando

Здравейте колеги!
    От скоро се сдобих с корейското чудо, но не мога да му се порадвам. Проблема - Светят едновременно лампите 4H и 4DW , което не ми позволява да включа предното. До скоро светваха и угасваха, когато си поискат, но сега светят постоянно.Когато са изгаснали всичко работи перфектно. Моля помогнете със съвет или със специалист, който да ми помогне. От Варна съм, но мога да отида и в друг град, че зимата идва!
    Благодаря на всички предварително!

Коментар

От: Проблем с 4X4 на Ssang yong Korando

Първоначално публикуван от stefantyulenovo Преглед на мнение
      Здравейте колеги!
      От скоро се сдобих с корейското чудо, но не мога да му се порадвам. Проблема - Светят едновременно лампите 4H и 4DW , което не ми позволява да включа предното. До скоро светваха и угасваха, когато си поискат, но сега светят постоянно.Когато са изгаснали всичко работи перфектно. Моля помогнете със съвет или със специалист, който да ми помогне. От Варна съм, но мога да отида и в друг град, че зимата идва!
      Благодаря на всички предварително!
      Доколкото знам има някакви семеринги отпред към колелетата, които се скапват и не може да направи вакум и от там и не включва предния мост.
      GW Steed5

Коментар

От: Проблем с 4X4 на Ssang yong Korando

Аз имах същия проблем с Тата- Сафари.След доста ходене по мъките, взех се сам в ръце и установих,че причината е в ел.превключвател.Разглобете го, почистете го и после внимателно го сглобете.Никак не е сложно.Предполагам, че и при Вас причината и там.Като го разглобите, ще видите защо-Има един малък показалец, който провежда тока по платката, и ако тя е замърсена , а той леко изместен или износен прехвърля тока не там където трябва.Ако причината е там ще почерпиш през лятото на плажа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X