Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скоростна кутия за АРО

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Скоростна кутия за АРО

Здравейте.

Отскоро имам джип АРО, но е с двигател от Волга Газ 24. Въпросът ми е каква скоростна кутия и раздатка да му сложа, защото с оригиналната скоростна кутия къса съединителя!
    Предварително благодаря за съдействието на всички

Re: Скоростна кутия за АРО

Какъв модел е Арото и коя година е? аз също имам аро , но скоростна кутия лесно няма да намериш...маи
    S10 & Frontera

Коментар

Здравей колега, щом си с двигател от газ24 и ако аро-то е от серията 24 (т.е. като тези на енргото и топлофикация) можеш да сложиш уазкови скорости барабар с раздатката, но ще ти се наложи да удължиш задния кардан с 15 см а предния съответно да го скъсиш, ама не помня с колко щото аз лично не го скъсявах а направих едно друго изпълнение. Ако имаш М461 тсава малко по комплицирано положението, евентуално можеш да сложиш скорости от Жук или Ниса и раздатка от лада нива (или друга ама привода за предния мост да е задължително от ляво). Този втория вариант не съм го правил и не мога да гарантирам. Успех
      идеите са навсякъде и даже не ги заключват

Коментар

Вчера в Тетевен видях едно АРО М461 с 6 цилиндров двигател от Опел Сенатор и със скорости от Сенатор и раздатка от ГАЗ 69 и външно имаше лек тунинг
        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Много благодаря на всички за коментарите! По поеод отговора на hotrod - дадохте ми много ценна информация, задължен съм! Дали има възможност да се свържа с Вас и да поговорим малко по-подробно, или пък да ми дадете координати на майстор, към когото да се обърна за решение?

Коментар

Разбира се колега тел. 0888980036 Васил, майстор няма щото си го правихме с едни приятели и баща ми, бих ти показал и снимки ама сега го карат едни други хора и не мога да го снимам, иначе ако си от софия може да се видим и да поговорим. Аз понеже се бях напатил и като дойдоха да го искат въобще не се и замислих нищо че бях вкарал в него двойно повече от колкото му взех.
            идеите са навсякъде и даже не ги заключват

Коментар

До: Скоростна кутия за АРО

Ако някой търси скоростна кутия и раздатъчна за М461 имам, ако някой проявява интерес.

Коментар

Първоначално публикуван от EsSkeI Преглед на мнение
                Ако някой търси скоростна кутия и раздатъчна за М461 имам, ако някой проявява интерес.
                Аз!
                От кои кутии е има два модела едната е с капак "под наклон" на лоста на скоростие и не е оребрена, ако е тази заинтересовън съм
                Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Може ли утре да погледна и ще кажа със сигурност. Имам и резервен капак мисля, че беше със вилките но не съм сигурен.

Коментар

Проверих. Кутията е неоребрена с раздатка комплект. За повече информация - 0887228181 Сашо.

Коментар

От: До: Скоростна кутия за АРО

Колега, пазиш ли още нещо за Арото, проявяеам интерес. Христо - 0889 611 215

Коментар

От: Скоростна кутия за АРО

Продавам скорости с раздатка за АРО за 300лв. Имам и две предни полуоски нови за 200лв.
                        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X