Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за Халогени на Октавия 4Х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за Халогени на Октавия 4Х4

Първоначално публикуван от Георги Крумов Преглед на мнение
    Aко не си го правил по0-добре иди в сервиз и си плати да ти го направят и си вземи документ за това,защото ако стане нещо сакатлък ,застрахователите отказват да платят обезщетение при промяна на конструкцията.
    Какъв сакатлък може да стане?...кажи ако обичаш къде минава тоя плюс и как да стигна до него, мисля, че ще се справя...
    I want out !!!

Коментар

Да се самозапали колата по някакъв начин.
      На колега му отказаха да му изплатят обещетение по подобна причина ,съдиха се и въобще беше си разправия.Не знам как е приключило делото ,не сме се виждали, но търсиха под вола теле ,само и само да не платят.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Крумов Преглед на мнение
        Да се самозапали колата по някакъв начин.
        На колега му отказаха да му изплатят обещетение по подобна причина ,съдиха се и въобще беше си разправия.Не знам как е приключило делото ,не сме се виждали, но търсиха под вола теле ,само и само да не платят.
        Мислиш ли , че като се пусне през едно бушонче това е възможно, все пак те са с ниска консумация?
        I want out !!!

Коментар

Заинтересувах се от вашите решения! Още халогените ми са само за украса!
          ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
            Здравейте,
            Търся сервиз където това може да се направи за по малко пари.
            Автомобила е Шкода Октавиа 2 4Х4/ 2005/
            Попитай Самуил от Варна.Спец е на Шкодите и прави чудеса с тях.Моя скаут като поостарее и аз може да го посетя:0896670196
            2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X