Здравейте колеги, днес започнах нещо, което се каня да направя от много време- да си сменя предните стъкла. Старите са доста издраскани и "наплюти" с електрожен и флекс. Който е карал нощем и на залез с подобни стъкла ще ме разбере.
Изчаквах да ми изтече прегледа и винетката та да остане само един стикер за преместване. И днес свалих малката рамка с предните стъкла. Винтчетата естествено не могат да се отвият и някои се скъсаха, някои с флекса..... и дотук
Всичко е ръждясало и не мърда. Подозирам, че рамката е на две части, които трябва да се "извадят" една от друга, като сечащата равнина е пепендикулярна на равнината на стъклата и успоредна на дългата им страна, но не съм сигурен.
Някой знае ли как се разглобява тази рамка? И ако не успея да я разглобя може ли да се намери такава рамка отнякъде?
Изчаквах да ми изтече прегледа и винетката та да остане само един стикер за преместване. И днес свалих малката рамка с предните стъкла. Винтчетата естествено не могат да се отвият и някои се скъсаха, някои с флекса..... и дотук

Някой знае ли как се разглобява тази рамка? И ако не успея да я разглобя може ли да се намери такава рамка отнякъде?
Коментар