Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газ 69

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Газ 69

Възможно ли е монтаж на v6 двигател в коша на газ 69 И от каква кола е най добрия вариант

До: Газ 69

Възможно е.И най-добрия е този който го намериш без пари.

Коментар

газката ми 69 е със нисов мотор но е много слаб сложих му федима сироко 205/16 и го мъчат

Коментар

Рено еспеис или нисан в6 са и двата и са 3000кубика с механична инжекция
        0885 297985,мтел-Радо
        0876 556870,виваком като домашен

Коментар

От Нисанския матор пиньоните ще замязат на центри от струг. Иначе е невероятен. И мнооого корав.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

И ако не е пиньон, ще е нещо преди него. Ако не се смени цялата трансмисия с по-мощна, просто нещо няма да издържи. Тя е проектирана за 55/65 к.с. и колкото и запас на якост да има, той е в проценти, а тези двигатели превишават проектната мощност в пъти. А и самата принципа схема на трансмисията, окачването и управлението няма необходимите качества за движение с такива мощности/скорости и става опасно даже. Ако всичко това се направи пък, рамата ще се окаже слаба. Просто този джип, както и всички останали си има своя ниша/клас, група. Не може да се постигнат качествата на Хамър или G-класа с каквито и да са доработки. Както бе написал някъде тук във форума Жоро Василев, целта на доработките тук е да се постигнат приемливи възможности на приемлива цена. В Тетевен един колега монтира мотор от Опел Сенатор. Нека да подскаже, ако чете темата колко пъти ремонтира части от трансмисията, хем го направи на Газ-Аро и той е с малко по-здрави мостове според мен.
            Последно редактирано от Иван/Ivan; 12-02-10, 08:22. Причина: Пояснение
            0886 854 174

Коментар

благодаря ви за мненията колеги .по принцип имам един по евтин вариант за двигател от волга м-21 ама нещто е издухал.и маи няма да го слагам .ако някой знае или виждал присаждане на v6 да сподели. поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kaloqn_nba Преглед на мнение
                газката ми 69 е със нисов мотор но е много слаб сложих му федима сироко 205/16 и го мъчат
                И аз съм с нисов мотор и карам с гуми 235/70/16 и нямам проблем с мощноста!!!
                Иван Сапунджиев
                УАЗ 31512
                0888677388

Коментар

Колеги да ви попитам следното.Руския редукторен мост ще издържи ли на Нисановия двигател, в комбинация с по бавни скорости и по големи гуми. Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kaloqn_nba Преглед на мнение
                    Колеги да ви попитам следното.Руския редукторен мост ще издържи ли на Нисановия двигател, в комбинация с по бавни скорости и по големи гуми. Поздрави
                    Не.
                    Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X