Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Много ми се иска ГАЗ 69

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Много ми се иска ГАЗ 69

Здравейте колеги, член съм на форума от 2 години сигурно, почти постоянно съм онлине. Имам Опел фронтера, обаче с тия части застраховки данъци и други простотии ми се струва че давам повече пари отколкото за каране и все повече почва да ме гложди мисълта за един Газ 69 със сменени ДВГ и скорости. Имам и лека кола за ежедневна употреба, основно предпочитам руския звяр заради ниските експлоатационни разходи и заради емоцията която се надявам, че ще предизвика в мен. Минусите за мен са ниската скорост по асвалт и евентуално по честата нужда от ремонти. Въпроса е според вас може ли с подмяна на двигател и скорост с подходящи и сравнително качествена поддръжка, шумоизолация на купето и други подобни да се получи джип сравнително надежден, да поддържа 80-90км по асвалт без да се мъчи по нагорнище и да се навърта спокоино по 8-9 хил. км. на година предимно асвалт и черни пътища (риболов) не става дума за тракторни гуми и извращения в кал а по скоро да мога да стигна до Ямбол без да ми се иска да се самоубия след това, или до Батак или до Широка поляна. Аз така или иначе фронтерата сега я карам с 90 по магистралата не съм някой състезател. Дано съм се изразил правилно. Благодаря предварително. Даже ако има някой от София с нещо подобно на това което ми се иска, ще се радвам да ме повози за да придобия представа(по асвалт, то за калта е ясно, че няма съмнения)

До: Много ми се иска ГАЗ 69

Поздрави за избора на този истински джип ГАЗ 69 колега. В София има много добре подготвени машини който можеш да погледнеш и да се ориентираш какво точно ти трябва. Успех в търсенето!
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

След това преглеждаш внимателно темата:"Избор на двигател за присаждане в ГАЗ 69" и си преценяваш...
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Моля модераторите да изтрият или заключат темата. Май е безсмислена.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X