Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Част от житието на един боец-ГАЗ69

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Част от житието на един боец-ГАЗ69

Първоначално публикуван от Аниматора Преглед на мнение
    Зари, явно имаш доста фенове, това го намерих случайно
    Да клипчето го е правил непознат фен и го беше качил във ве-бокса,а пък мой приятел го копира и пусна в ю-туб.
    ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

Колега поздрави за "текезарката" и аз имам същата макар и в по-лошо състояние ... Имам един въпрос ... Какво направи с "тракторките" че на мен много ми трябват... ако ги продаваш дай оферта на лични Поздрваи !

Коментар

Здравей Зари , ако приемаш съвети намери си един двигател на който да не му падат разни работи без разумна причина и карай на воля , че вашата планина е разкошна . Още пазя прекрасен спомен от онази среща. Поздрави от нашата група. ПП. Имам още някакви двигатели при мен ако ти трябва нещо свиркай.
        Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
        Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от gizetu Преглед на мнение
          Колега поздрави за "текезарката" и аз имам същата макар и в по-лошо състояние ... Имам един въпрос ... Какво направи с "тракторките" че на мен много ми трябват... ако ги продаваш дай оферта на лични Поздрваи !
          Здрасти колега!Радвам се,че и ти си оценил качествата на "архаичната машина" -ТеКеЗеСе-то!
          Гумите ги продадох отдавна,мойте бяха нисички и мисля за ГАЗ-69 си трябва минимум 7,50/16.Поздрави.
          ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
            Здравей Зари , ако приемаш съвети намери си един двигател на който да не му падат разни работи без разумна причина и карай на воля , че вашата планина е разкошна . Още пазя прекрасен спомен от онази среща. Поздрави от нашата група. ПП. Имам още някакви двигатели при мен ако ти трябва нещо свиркай.
            Здрасти Коко!Моя двигател е на около2-3000км. от ремонт и знам какво съм вложил и затова не ми се ще да наливам нови пари за друг (западен)двигател,но при следващия по сериозен ремонт ще се мисли нещо...
            ...след две -три седмичен ремонт му се видя края и одеве му чух гласчето(без всякаква генерация) и сега съм малко по-спокоен,даже има известна еволюция,присадих глава от 24-ка и двигатела ми в момента е като 414 УМЗ.Утре следва пробно кръгче,очаквам да литне.....Даже преправих пръчката за маслото и новата е от Гоуф,че от старата все течеше масло.За сега тази джипка ще си остане почти Руска концепция,но с отстранени детски болежки.А за експерименти имам друга джипка за която ще се взима друг двигател,скорости...мостове може би...ама това в бъдеще време.

пп.Ще правим пак клубна среща в Зверино и Ви очакваме да присъствате!Тук все още се говори за оранжавия змей...Поздрави на целия екип!
            Последно редактирано от Светозар Стеев; 11-10-11, 23:32.

Коментар

Първоначално публикуван от steev69.bg Преглед на мнение
              Здрасти Коко!Моя двигател е на около2-3000км. от ремонт и знам какво съм вложил и затова не ми се ще да наливам нови пари за друг (западен)двигател,но при следващия по сериозен ремонт ще се мисли нещо...
              ...след две -три седмичен ремонт му се видя края и одеве му чух гласчето(без всякаква генерация) и сега съм малко по-спокоен,даже има известна еволюция,присадих глава от 24-ка и двигатела ми в момента е като 414 УМЗ.Утре следва пробно кръгче,очаквам да литне.....Даже преправих пръчката за маслото и новата е от Гоуф,че от старата все течеше масло.За сега тази джипка ще си остане почти Руска концепция,но с отстранени детски болежки.А за експерименти имам друга джипка за която ще се взима друг двигател,скорости...мостове може би...ама това в бъдеще време.

пп.Ще правим пак клубна среща в Зверино и Ви очакваме да присъствате!Тук все още се говори за оранжавия змей...Поздрави на целия екип!
              Много ми се идва на срещата , но преди четири месеца и половина ми се роди още едно оффроудърче и сега положението е малко "черезвичайно". Имам още време да мисля , дано измисля нещо.
              Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
              Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Зари на 24-ковата глава отворите съвпадат ли с блока. Някой ми беше казвал че има леко разминаване но ставала... та за това да те попитам Радвам се че си поправил машината и дано вече нети създава проблеми Сега остава да и сложиш и един карбуратор от газ 53 и ще литне Поздрави!
                Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
                  Зари на 24-ковата глава отворите съвпадат ли с блока. Някой ми беше казвал че има леко разминаване но ставала... та за това да те попитам Радвам се че си поправил машината и дано вече нети създава проблеми Сега остава да и сложиш и един карбуратор от газ 53 и ще литне Поздрави!
                  Здрасти!Главата пасна,но шпилките от-към генерацията трябва да се сменят с по-дълги,но за жалос по магазините въобще не може да се намерят таквиз шпилки.Аз намерих с мъка 5бр.но от тези 12мм. и пренарязвах блока.Също и генерацията не пасва точно и днес изграждах същата наново и поради други причини,та отлагаме летенето за утре!Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
                    Много ми се идва на срещата , но преди четири месеца и половина ми се роди още едно оффроудърче и сега положението е малко "черезвичайно". Имам още време да мисля , дано измисля нещо.
                    Ех Коко това е може-би най хубавия момент в нашия живот!Да ти е живо и здраво оффроудърчето пък и цялото ти семейство,да не забравим и екипа...
                    И аз като теб имам оффроудърче и тези дни ще направи годинка(става старо куче при бебешорите),все пак не е лошо да обменим малко бебешки опит на местна почва!
                    ПП.Но пак премисли и измисли нещо...Поздрави!

Коментар

Сърцето на боеца е отново в ритъм,даже има още повече силици от преди,поне така го чувствам.Даже е станал още-по нервен...!

Първите наколко опита са на втора бавна,а място за засилка няма хич,направо се бие бронята отпред.Много се изненадах при опита ми да изляза на трета и накрая се вижда,че последните два или три опита са на 3-та бавна!
                      Последно редактирано от Светозар Стеев; 17-10-11, 22:29.

Коментар

Сърцето на боеца е отново в ритъм,даже има още повече силици от преди,поне така го чувствам.Даже е станал още-по нервен...!

Първите наколко опита са на втора бавна,а място за засилка няма хич,направо се бие бронята отпред.Много се изненадах при опита ми да изляза на трета и накрая се вижда,че последните два опита са на 3-та бавна!
                        Браво Зари боеца извади добра мощ и добре развърта на 3-та.

Коментар

Ето и един друг "екземпляр" се пробва след мен с мотор 21,почти без гуми,а цилиндрите рядко работят четири в синхрон!Но задкормилното устройство е доста упорито и излезе,нищо,че в малко по различна траектория!

Коментар

Отличници сте момчета
                            0885 297985,мтел-Радо
                            0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Поздрави за добре направения ремонт и подобрения. Мисля, че ще бъде хубаво за джипката
                              да получи и преден блокаж. Доста по-рано щеше да го изкачиш с помоща на предните гуми.
                              Приятни забавления!
                              ГАЗ 69, Chevrolet Blazer 99
                              д-р инж. Георги Попов - 0877 719 701

Коментар

Евала Зари, страхотно се катери джипа, здравои развърта гумите дано няма повече изненади. Другия екземплят също се представя достойно, на клипчето много добре се вижда преимуществото на задния шпер. Като надкрачи улея и започва предно-ляво и задно-дясно да върти и дотам.

Поздрави на цялата дружина
                                Газ 69 2.4i
                                Густо майна, пътят свърши !!!
                                GSM: О895 7О6О59

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X