Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още едно пълно преобразяване на ГАЗ 69

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Още едно пълно преобразяване на ГАЗ 69

Кастора е 0 градуса , това е проблем , обаче усещането е като че ли се мести моста а не би трябвало . Сега ще пробвам да добавя панхард и ще коментирам тук резултата.
    Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
    Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Ако това помогне; от книгата за УАЗ е но мисля че и на ГАЗ е така. 1.5 - 3.0 мм трябва да са затворени гумите отпред.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0496.jpg
Прегледи:1
Размер:68.4 КБ
ID:5273798
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Добре де, защо момчето в сервиза ми каза че предните гуми трябва да от 0.0 до 1.0 мм. затворени. Така му излиза от програмата на компа. Не знам, най-вероятно не е там проблема.
        Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
        Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Чакай,Коко,преди да разтуриш,дай кастор от 6+ градуса и пробвай.
          4 линк и кормилна щанга няма как-пробвал съм.Трябва кормилната кутия да е на моста иначе кормилната щанга бута и моста и рамата при всяко пипване на волана.
          С панхард е най-лесно,но и там трябва да се спазят едни дължини и едни ъгли...
          Пробвай да вдигнеш кастора.И 30 градуса да го направиш ще намалиш само маневреноста от място...но пътното поведение ще се подобри значително...
          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
            Чакай,Коко,преди да разтуриш,дай кастор от 6+ градуса и пробвай.
            4 линк и кормилна щанга няма как-пробвал съм.Трябва кормилната кутия да е на моста иначе кормилната щанга бута и моста и рамата при всяко пипване на волана.
            С панхард е най-лесно,но и там трябва да се спазят едни дължини и едни ъгли...
            Пробвай да вдигнеш кастора.И 30 градуса да го направиш ще намалиш само маневреноста от място...но пътното поведение ще се подобри значително...
            Четири линка отива в архива. При него всичко е прекрасно до 60км. в час. Казваш 6+ за кастора , но колко 8,9,10...щото е голяма заигравка промяната. Сега имам некои идеи за окачването които първо смятам да обмисля сериозно и чак тогава да взема окончателно решение.

Коментар

Кастор от 8 градуса мисля, че е добре. Защо да е голяма заигравка- въртиш болтовете горе и долу на надлъжните щанги и си го регулираш? Ако разбира се си оставил достатъчно дълги резби за регулиране....
              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Новото окачване е почти готово . Остава само дозаваряване и допълнително укрепване на детайлите.Преминах на стандартна работеща схема , долни носачи от Л.Р.Дискавъри , стабилизираща щанга , панхард , отрицателен кастор 8 градуса и като че ли нещата започнаха да се получават. Предницата вече стъпва меко , като "котарака с чизми" ,гумените тампони по окачването се оказаха най-доброто решение за комфортната возия. Кастора също си каза думата - волана послушно се опитва да се върне в изходна позиция след завой. Мисля, че е много рано за генерални изводи , но на този етап съм доволен от постигнатите резултати. Ще кача снимки при първа възможност.

Коментар

Браво Коко, продължавай в същия дух
                  Газ 69 2.4i
                  Густо майна, пътят свърши !!!
                  GSM: О895 7О6О59

Коментар

Снимките.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGA0004.jpg
Размер:135.4 КБ
ID:5277871Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGA0003.jpg
Размер:142.1 КБ
ID:5277870Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGA0006.jpg
Размер:139.6 КБ
ID:5277869Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGA0001.jpg
Размер:160.7 КБ
ID:5277868Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGA0002.jpg
Размер:139.6 КБ
ID:5277867Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGA0007.jpg
Размер:138.8 КБ
ID:5277866Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGA0005.jpg
Размер:80.6 КБ
ID:5277865

Коментар

Страшни сте .Викаш вози меко а ходове има ли ?
                      ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

Първоначално публикуван от koko_s Преглед на мнение
                        Страшни сте .Викаш вози меко а ходове има ли ?
                        Няма ходове приятелю, става единствено за рали рейд- "В най-добрия случай". Ама дето вика един приятел за детето си , " Кво дадохме , че кво да чакаме". С хич пари и без акъл толкова. Единственото сигурно нещо е , че предницата стъпва меко както никога досега. Малко остана до официалното откриване на новото колесно окачване на "Оранжевата Еволюция". Надявам се световните медии и този път да оценят подобаващо поредната иновация на нашето дизайнерско студио. TO BE CONTINUED.

Коментар

Нямането на ходове е малко относително понятие. Колко са все пак? Може ли някоя снимка, колкото да добием представа?
                          Не знам за другите медии, но в тази любопитните сме много
                          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Ходовете са смешно малки , 12см от-до /свит-разпънат/ , 6 нагоре, 6 надолу. Отзад ходове "слънце". Направих снимки , ще гледам да ги кача скоро. Иначе днес я пробвах по асвалта... 130-140км/ч. "Изпреварвам си ги Мерцедесите дори" ... върви си колицата нямам забележки , но нещо не я виждам готова още за черните пътища. Както вървят нещата утре ще играе пак големия флекс.

Коментар

Снимките.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGA0001.jpg
Размер:151.8 КБ
ID:5278273Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGA0012.jpg
Размер:114.3 КБ
ID:5278272Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGA0007.jpg
Размер:190.0 КБ
ID:5278271Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGA0013.jpg
Размер:103.7 КБ
ID:5278270Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGA0009.jpg
Размер:179.9 КБ
ID:5278269Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGA0003.jpg
Размер:142.6 КБ
ID:5278268Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGA0010.jpg
Размер:145.5 КБ
ID:5278267Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGA0017.jpg
Размер:146.5 КБ
ID:5278266Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGA0002.jpg
Размер:125.7 КБ
ID:5278265Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGA0015.jpg
Размер:133.0 КБ
ID:5278264Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGA0004.jpg
Размер:208.9 КБ
ID:5278263Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGA0011.jpg
Размер:189.5 КБ
ID:5278262Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGA0014.jpg
Размер:187.1 КБ
ID:5278261Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGA0016.jpg
Размер:170.8 КБ
ID:5278260Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGA0006.jpg
Размер:163.0 КБ
ID:5278259Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGA0008.jpg
Размер:139.7 КБ
ID:5278258Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGA0005.jpg
Размер:157.0 КБ
ID:5278257

Коментар

Надявах се да те видя на лазарово а вие ходове си правите,браво много добре сте го направили
                                0885 297985,мтел-Радо
                                0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X