Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автономна бензинова печка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Автономна бензинова печка

Новата идея дето я имаме със моят съсед Цецо е да монтираме печки бензинови,но не знаеме как стои въпросът със свързването на токовете за запалването.А печките са от онези много разпространените немски дето го слагат по бърказите фургони,по руските фургони на зиловете джугани и на много други места та въпросът ми е за някаква схена ако има някои да помага,че ние не обичаме да ходим по маистори а изкаме всичко да можеме и да знаеме
    0885 297985,мтел-Радо
    0876 556870,виваком като домашен

До: Автономна бензинова печка

Пропуснах да кажа че аз ще я слагам на газ 69 а цецо на уаза469,и идеята ни доиде от това че миналият уикенд ходихме по големият снег със джипа и видяхме едни ловджи да зъзнат от студ в един текезарец
    0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Ето и снимки на печката но малко са лоши защото ги снимах сега в тъмното
      Прикачени файлове
      0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Внимавайте че у Москва едни пиянища се запалиха с такава печка у един Краз ТИР та едвам беха изпълзели
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Никои ли не може да даде предложение каде може да се монтира на газ69 и как се свързва тази печка,колко харчи и всякаква информация ми е полезна
          0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Питай Ники Scrapheap него съм го виждал да бори такива антики Иначе, тези дни подкарах един нафтов сух "Ебершпахер" но тои си беше монтиран (не от мен ) и си имаше всичко за управление, само "Старт" бутона се оказа, че не работи. Най-общо трябва ти гориво от резервоара, ток директен( не през контактния ключ), и дупка в пода да излиза коминчето (ауспуха) на печката. Тази с която аз се борих при подаване на сигнал за запалване първо пускаше вентилатора, след няколко секунди се чуваше и бученето на пламъка и коминчето започваше за пуши, при спиране изчезваше бученето на пламъка, и след около 2 минути спираше и вентилатора, а беше монтирана под шофьорската седалка, зад краката на шофьора смуче въздух и го издухва назад към краката на задностояшите. Дано с малко съм ти помогнал
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X