Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за карбуратор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за карбуратор

Дочух че имали някакви нови модели карбуратори дето образуват сместа по добре и с тях върви по хубаво и работи по чисто.Някои знаели кои е наи добрият модел карбуратор ще го слагам на м21 двигател
    0885 297985,мтел-Радо
    0876 556870,виваком като домашен

До: Питане за карбуратор

Е не намери ли 24ков?
    "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Не ненамерих и днес разглобих този дето го имам м21
      0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Свършиха вече волгите.
        В продавам имаше един 451 за 100, с глава от 414 с кръгли колектори и можеш да слагаш двукамерни карбуратори.http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=76853
        "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Първоначално публикуван от godech Преглед на мнение
          Дочух че имали някакви нови модели карбуратори дето образуват сместа по добре и с тях върви по хубаво и работи по чисто.Някои знаели кои е наи добрият модел карбуратор ще го слагам на м21 двигател
          Имал съм 3 волги . Първата ГАЗ 24 . Сложих и карбуратор от шкода - майстор го слагаше . Аз още не разбирах от коли нищичко .
          Намали разхода и се оказа сполучливо .Ако говорите за този двигате 24 ....
          Пробвай от шкода 120 L карбураторa .

Коментар

Ако си с двукамерния колектор сложи от Газела. Това е възможно най-доброто за твоя двигател.
            Шкодовият Weber (Jikov 32SEDR) е отличен карбуратор и е удачен за Лада, Москвич и сходните им кошери. За УАЗ ще е малък. Дори и на газ да караш пак си трябва карб с достатъчно голям дифузьор.
            Ако си с еднокамерния колектор е малко вероятно да намериш правилен карбуратор. Намери колектор и изборът става голям. Личните ми наблюдения са, че с еднокамерния карбуратор както и да го магериш не става - просто на този двигател си му трябва въздух. Никога нямаш добри високи и разходът е неприятен. На газ също не е особено добре. Слагаш двукамерен и си ти
            Последно редактирано от Scrapheap; 04-12-09, 20:42.
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Моят джигатал е същият и изкам да му взема нов и хубав карбуратор защото четох че имало нови е по хубаво смесообразуване за тях питам
              Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
              Свършиха вече волгите.
              В продавам имаше един 451 за 100, с глава от 414 с кръгли колектори и можеш да слагаш двукамерни карбуратори.http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=76853
              0885 297985,мтел-Радо

Коментар

А за двигател търсех само модел с водната помпа да е на блока а не на главата
                0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                  Ако си с двукамерния колектор сложи от Газела. Това е възможно най-доброто за твоя двигател.
                  Шкодовият Weber (Jikov 32SEDR) е отличен карбуратор и е удачен за Лада, Москвич и сходните им кошери. За УАЗ ще е малък. Дори и на газ да караш пак си трябва карб с достатъчно голям дифузьор.
                  Ако си с еднокамерния колектор е малко вероятно да намериш правилен карбуратор. Намери колектор и изборът става голям. Личните ми наблюдения са, че с еднокамерния карбуратор както и да го магериш не става - просто на този двигател си му трябва въздух. Никога нямаш добри високи и разходът е неприятен. На газ също не е особено добре. Слагаш двукамерен и си ти
                  Неможе да смени само колектора трябва да смени цялата глава с такава за кръгли колектори и тогава вече избора е голям, но с квадратните колектори дупката винаги си е една.

Коментар

При мен на кръгли отвори беше еднокамерен колектор.
                    След смяната Ужаската стана друга.
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

ДААЗ (Солекс)обаче кой модел е незнам. Само съм виждал в Енергото такъв.

Иначе има на фирма ПЕКАР, К-131 и е за последните еднокамерни

Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Много ти благодаря е то този отговор напълно ме задоволи
                        0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X