Обява

Свий
Няма добавени обяви.

търся карбуратор за ГАЗ 69

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• търся карбуратор за ГАЗ 69

Здравейте!
    Търся си карбуратор за ГАЗ 69. Сегашният е разпробит за да работи и на газ. Искам да сложа оригинален, който да работи само на бензин. Ако някой знае от къде мога да намеря, моля да споделите.
    Благодаря предварително!!!

До: търся карбуратор за ГАЗ 69

Пиши от каде си.АЗ има два,но Самоков може би ти е далече.

Коментар

Оригинално на ГАЗ 69 се монтират два модела карбуратори - К-22, а в по-новите модификации - К-129.

К-129 има по-добро смесообразуване. Твърди се, че с него разхода на гориво е 1,5 - 2 литра по-малко.

п.п. Забравих да питам дали си с оригиналния двигател.
      С "Фармахим" - непобедим
      Дизел - само дънки!

Коментар

Аз имам два карба.Само трябва да проверя какви са.Ако имаш интерес пиши ми. Аз махнах оригиналния.Направих преходник и сложих от лада. На УАЗа ,като го бях сложил се тормозеше.Но на ГАЗ69 си работеше добре и бях доволен!

Коментар

В София има един магазин на ул. Пловдив. Тази седмица ходих и видях, че имат карбуратори. Мисля че за Газ имаха 2 модел, може да им се обадиш да ги питаш:

http://www.agroborsa.com/krasan/ - това намерих като сайт.

Като цени бяха над 100 лв.

Коментар

На ГАЗ-69/69А се монтира карбуратор К-22Г, на ГАЗ-69М/69АМ се монтира К-124. Какъв търсиш колега? К-124 се продава в София и мога да те свържа с магазина.
            0886 854 174

Коментар

Първоначално публикуван от g_gosho Преглед на мнение
              В София има един магазин на ул. Пловдив. Тази седмица ходих и видях, че имат карбуратори. Мисля че за Газ имаха 2 модел, може да им се обадиш да ги питаш:

http://www.agroborsa.com/krasan/ - това намерих като сайт.

Като цени бяха над 100 лв.
              ОбъркАл си града обаче. Не Пловдив, ми Габрово. Митичният магазин на "Старците" - последния К-22 им го обрах аз. Имат К-129, който за вашите нужди е по-добрия.
              С "Фармахим" - непобедим
              Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от м20_маниак Преглед на мнение
                ОбъркАл си града обаче. Не Пловдив, ми Габрово. Митичният магазин на "Старците" - последния К-22 им го обрах аз. Имат К-129, който за вашите нужди е по-добрия.
                Така е ама те са си пресечки Магазина е много хубав. И аз им обрах разни неща за Газ69 дето им бяха последни.

Коментар

имам този карбуратор,ако на някои му вьрши работа
                  Прикачени файлове
                  898658335

Коментар

Аз проявявам интерес към карбуратора. Ако разбира се, никой друг не го иска.
                    По принцип К-22, дори и нов, добре регулиран и т.н. дава около 2 литра (и нагоре) по-голям разход, от К-129, предназначен за ГАЗ 69. Аз ги ценя единствено, защото са монтирани оригинално на Победите и първите Варшави.

п.п. Някой, някъде виждал ли е такъв въздушен филтър, като от снимката по-долу?
                    Прикачени файлове
                    С "Фармахим" - непобедим
                    Дизел - само дънки!

Коментар

п.п. Някой, някъде виждал ли е такъв въздушен филтър, като от снимката по-долу?[/QUOTE]

Имам подобен, но съединяващото тяло между филтъра и карбуратора е върху "тенджерата", а не под нея, както е тук. През него минава шпилка, с която тялото е притиснато към филтъра и заедно са фиксирани към конзола, която се държи на две от шпилките за стягане на главата - десните две на първи цилиндър.
                      0886 854 174

Коментар

Ясно. Както го описваш Иване, ми се струва като Варшавов - само че от 223, седана.

Трябва ми точно такъв, като на снимката. mitko y260 сподели, че имал същия, но заминал на вторични.
                        С "Фармахим" - непобедим
                        Дизел - само дънки!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X