Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лебедка за Газона-монтаж и дилеми!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лебедка за Газона-монтаж и дилеми!

Перфектна изработка! Поздрави Зари!
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Браво Зари!

Коментар

Що ти е управление, шалтери и пр.при двигателя?
        Много добре се получава под шоф.седалка.Нямаш грижи.
        На брат ми така я монтирахме там (при акумулатора).
        "Майл маркер" 9500 lb.
        P.S. Не си двай парите за китайско дист. управление,много забавя командата.....

Коментар

Ето малко бояджийски снимки на монтираната лебедка и маска.Остава монтиране на управлението,удължаване на кабели ,рязане калници,нова броня....Уф ,абе много работа има още....
          Прикачени файлове
          ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

Малко творчество от днес!Рязането на калниците започна!Много умуване и оглеждане и накрая се спрях на този вид.Незнам дали не сгреших като сложих профила отвън а можеби трябваше отвътре?!Чудех се дали да режа дъгата ,но гумата е опирала малко в долния край и това бе решаващо , а съшо при евентуална покупка на уширители по лесно ще се монтират към калника .Отпред мисля да кантирам със същия профил.Лошото е ,че има още един калник!!!
            Прикачени файлове
            ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

Напредвам бавно!След като поприключих калниците дойде ред и на бронята,която още не е завършена,мисля в краищата да я огъна назад към гумите, защото сега стои твърде права и нещо не ме кефи!Избрах отново рифел,предишната броня пак беше от рифел ,само че копираше оригиналната.
              Прикачени файлове

Коментар

Браво Зари! Супер е!
                ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Много добре свършена работа. Машинката придобива много готин вид.

Коментар

Голяма красавица.А с лебедката изглежда чудесно.Браво.
                    0осем9осем7шест0осем7едно
                    Миро

Коментар

Мераклийската работа винаги радва окото. Много добре се получава!
                      Браво!
                      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Яд ме е, че чак сега я видях темата. Това е работа с мерак.
                        Колега ако не си намерил кабели, ги имаш от мен. Напиши колко дълги да са и ще ти сложа и обувките.
                        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                          Яд ме е, че чак сега я видях темата. Това е работа с мерак.
                          Колега ако не си намерил кабели, ги имаш от мен. Напиши колко дълги да са и ще ти сложа и обувките.
                          Благодаря колега!Взех нови кабели и обувки(25квадрата),но незнам да не са малки?Мисля управлението да го сложа отдясно под таблото,ако може да се нарече такова!
                          Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                          Браво Зари! Супер е!
                          Бе тя стана още по красива ,снощи поработих още по нея,даже тествах как вдига джека а бях малко скептично настроен, направо раздигна почти цялата предница .За съжаление паднаха батерийте на апарата и нямам снимки ,но утре ще щракна няколко!

Коментар

По сметка, ако не съм объркал, 25 квадрата са за 2.7kW.
                            Тази лебедка е 4-4.5kW , Значи поне 35мм2. Ако са по дълги кабелите-50мм2. ...Сложи си прекъсвач наякъде.
                            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

Ето ги обещаните снимки с малко закъснение!Бронята е вече огъната в краищата и позавършена ,остава само боя.Вдигах предницата с крика докато отлепи гумата,но трябва да се внимава понеже не е много устоичив крика,иначе бронята издържа тежеста на джипа.Днеска го карах и на доста места не се съобразявах с иначе стърчащите калници ,особено при маневриране!Визуално стана по добре от колкото очаквах!
                              Прикачени файлове

Коментар

Задължително сложи по голяма квадратура кабел при продължителна упостреба ще се видиш в проблеми и задължително сложи прекъсвач на този кабел точно от преди акомулатора или там от където си решил да вземеш ток и след
                                Най-добре е ток и маса направо от акомулатора
                                П.С Стахотна красавица е много се кефя на такива хора като теб които правят всичко с такъв голям мерак , наистина очаквам да не я продадеш и Джипарата да ти пеее вечно твоя съм вечно твоя
                                Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X