Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Резервоар за ГАЗ-69

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Резервоар за ГАЗ-69

Здравейте колеги,
    Лятото и отпуските понамалиха посещаемостта на сайта ни май. Аз си се занимавам с реставрацията на текезесарката обаче и даже я приключих ... почти. Остана ми един проблем само и той се оказа нерешим за мен. Не мога да намеря нов основен резервоар за горивото. Става дума за двувратата джипка. За 4 врати има навсякъде, има и допълнителните резервоари, ама основен за 2 врати не успях да намеря. Някой да може да помогне?
    Предварително благодаря за всякакви мнения по темата.
    0886 854 174

До: Резервоар за ГАЗ-69

Чисто нов ли ти трябва или 2 ра ръка ?

Коментар

Колега,на кой викаш "основен резервоар" на малкия или големия?За малък става с малко доработка от Трабант.Голям,не ти е нужен,карай на газ.И след като заслагаш карданна лебедка големия пречи.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
        Колега,на кой викаш "основен резервоар" на малкия или големия?За малък става с малко доработка от Трабант.Голям,не ти е нужен,карай на газ.И след като заслагаш карданна лебедка големия пречи.
        Румене, ГАЗките на Иван са най хубавите в България, реставрирани в оригинален вид все едно че сега излизат от завода. Затова той държи всичко в тях да е оригинално даже и болтчетата.
        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Не знаех,явно не съм в "час",все едно не съм казал нищо.

Коментар

Колега Иван аз имам големия резервоар ,но не е нов .Мисля че е здрав,ако ти върши работа пиши!

Коментар

Бат Ванка, кога ще я покажеш за да и се порадва ме. Какво направи с 67 цата. Поздрави Асен

Коментар

Първоначално публикуван от Иван/Ivan Преглед на мнение
                Здравейте колеги,
                Лятото и отпуските понамалиха посещаемостта на сайта ни май. Аз си се занимавам с реставрацията на текезесарката обаче и даже я приключих ... почти. Остана ми един проблем само и той се оказа нерешим за мен. Не мога да намеря нов основен резервоар за горивото. Става дума за двувратата джипка. За 4 врати има навсякъде, има и допълнителните резервоари, ама основен за 2 врати не успях да намеря. Някой да може да помогне?
                Предварително благодаря за всякакви мнения по темата.
                Коега имам един от руски ел.агрегат мисля че е става но ако можеш дай размери че от моита газка го изхвърлих .
                ГАЗ69А 1.9TDI тел.0888550671 Дако Бяла Слатина

Коментар

Благодаря за мненията, колеги. Доколкото разбирам, тези резервоари са били консуматив през годините на експлоатация на тези машини. Гниенето им е било масово и по тази причина сега ги няма по армейските складове. Аз се опитвам да се докопам до технология за химическа обработка, която да спре по-нататъшното им увреждане. Щом всичко стане ясно, ще споделя опита. Предполагам, че ще е полезен на много хора. Ето и две снимки на проклетията. Приблизителните му размери са 18х35х85 см, като от страната на сондата и датчика на горивомера се стеснява леко. Много се надявам да го намеря чрез форума и предварително благодаря. Знам че много хора го махат и поставят на негово място газовите си бутилки /което съм правил и аз/, но в случая ства дума за възстановяване в оригнален вид. Ще ми свърши работа и употребяван, стига да не е пробит.
                  67-цата още чака ред. Не искам да почвам друго, преди да съм приключил окончателно с този проект. Скоро ще стане дума и за нея. Благодаря за интереса, Асене!
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от Иван/Ivan; 11-09-09, 11:03.
                  0886 854 174

Коментар

утре ще го премеря може да ти се обадя на тел на село нямам итернет

Коментар

Нали ти казах на Кокалското, че имам такъв резервоар! Ама кой да слуша в тая суматоха... Измисли му цена и го взимай.
                      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Иван/Ivan Преглед на мнение
                        Благодаря за мненията, колеги. Доколкото разбирам, тези резервоари са били консуматив през годините на експлоатация на тези машини. Гниенето им е било масово и по тази причина сега ги няма по армейските складове. Аз се опитвам да се докопам до технология за химическа обработка, която да спре по-нататъшното им увреждане. Щом всичко стане ясно, ще споделя опита. Предполагам, че ще е полезен на много хора. Ето и две снимки на проклетията. Приблизителните му размери са 18х35х85 см, като от страната на сондата и датчика на горивомера се стеснява леко. Много се надявам да го намеря чрез форума и предварително благодаря. Знам че много хора го махат и поставят на негово място газовите си бутилки /което съм правил и аз/, но в случая ства дума за възстановяване в оригнален вид. Ще ми свърши работа и употребяван, стига да не е пробит.
                        67-цата още чака ред. Не искам да почвам друго, преди да съм приключил окончателно с този проект. Скоро ще стане дума и за нея. Благодаря за интереса, Асене!
                        измерих резервара 18х35х90 см. ако те интересува пиши

Коментар

След днешния оглед на моята Газ-ка се оказа, че и моя резервоар е пробит. Та и аз се надявам тук да намеря и аз мен здрав. Ако на някой му се намира моля да ми драсне едно ЛС.

Коментар

Стояне, аз се надявам скоро да се снабдя с химикал за обработка от вътрешната страна на резервоара. До тогава ще трябва да си го почистил. Насипваш вътре болтове, гайки, може и синджир, 2-3 литра нафта и се започва едно клатене /като да сееш пясък със сито/... Дупките вероятно ще станат повече, а съществуващите ще пораснат малко. С калаен припой /със сребърен е по-здраво, но и по-трудно за правене/ се запушват и е готов за третиране. Преди това трябва да го обезмаслиш за да няма риск от гърмене при запояването. Доста трудоемка работа е, но това е част от крастата ГАЗ 69. Аз не съм видял читав основен резервоар до сега. Те не фигурират в списъците на армейските складове вероятно точно поради бързото им скапване. Желая ти търпение!
                            0886 854 174

Коментар

От: До: Резервоар за ГАЗ-69

Нека да се похваля и аз с какво се сдобих тези дни Изхвърлям тубата :

Газ 69 2.4i
                              Густо майна, пътят свърши !!!
                              GSM: О895 7О6О59

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X