как се регулира съединителя след смяна на феродов диск
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
регулиране на съединител
Свий
X
-
До: регулиране на съединител
Ако всичко е наред аксиалния лагер не трябва да се върти като работи двигателя и съединителя трябва да отделя по средата. Съединителя се регулира от щангата която влиза във вилката. Ако хъркат скоростите се натяга, а ако отделя високо се разхлабва.ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
-
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеАко всичко е наред аксиалния лагер не трябва да се върти като работи двигателя и съединителя трябва да отделя по средата. Съединителя се регулира от щангата която влиза във вилката. Ако хъркат скоростите се натяга, а ако отделя високо се разхлабва.
тази щанга която е с двете гаики
Коментар
-
Първоначално публикуван от ares_01 Преглед на мнениетази щанга която е с двете гаикиГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Коментар
-
След като сложих, нов феродов диск съединителя не отделяше и подложих по една шайба между маховика и притискателния /разцепена/. След време ги махнах, но притискателния ми има луфт в палците и не ми харесва как отделя, сега ми пробоксувва съединителя и му наближава времето за по-сериозен ремонт."Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнениеСлед като сложих, нов феродов диск съединителя не отделяше и подложих по една шайба между маховика и притискателния /разцепена/. След време ги махнах, но притискателния ми има луфт в палците и не ми харесва как отделя, сега ми пробоксувва съединителя и му наближава времето за по-сериозен ремонт.
т долу и с фенерчето светиш и гледаш .Въртиш на лостчето до тогава докато не почне да увлича лагера връщаш малко и законтряшК мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеТака се прави само ако е много дебел нестандартен феродовия диск.Моя притискателен е без палци и съм много доволен .А за реглажа как вика Драго като легнеш о
т долу и с фенерчето светиш и гледаш .Въртиш на лостчето до тогава докато не почне да увлича лагера връщаш малко и законтряш
мерси за полезната информация но нали това се прави при запален двигател и без да е натиснат педала на съединитела.Последно редактирано от ares_01; 31-07-09, 20:05.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ares_01 Преглед на мнениемерси за полезната информация но нали това се прави при запален двигател и без да е натиснат педала на съединитела.К мирной жизни не пригоден.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеРазбира се точно така светиш и гледаш като почне да увлича малко връщаш и законтряш.ПоздравиГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Коментар
-
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеИ задължително трябва да е закачена пружината на вилката
и да ти се отговориДа сте живи и здрави всички
К мирной жизни не пригоден.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеМоя притискателен е без палци и съм много доволен .
Мисля и аз да сложа такъв на 451."Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеНа всичките мой УАЗки и на ГАЗката съм сложил притискателни диафрагмени дискове от Ниса-Жук. Включването е без хъркане на скоростите.Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеНа всичките мой УАЗки и на ГАЗката съм сложил притискателни диафрагмени дискове от Ниса-Жук. Включването е без хъркане на скоростите.
ако махна шаибите на пружините на притискателният диск дали ще се подобри работата на съединителя,защото сложих новия феродов диск а съединителя въобще не отделяшеПоследно редактирано от ares_01; 22-08-09, 09:43.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ares_01 Преглед на мнениеако махна шаибите на пружините на притискателният диск дали ще се подобри работата на съединителя,защото сложих новия феродов диск а съединителя въобще не отделяшеГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар