Здравейте момчета търся да купя стойка за боен фар за газ69 или да ми кажете с каква друга стойка да я заместя, тъйкато стойката на джипа беше свалена преди да си го вземя от търга. А на огледа си беше на мястото и л
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
стойка за боен фар на газ-69
Свий
X
-
Направи си бре, баси сложния високотехнологимен детайл с микронни допуски. Сигурно е титанов освен това...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
Точно това му е хубавото че можеш да я направиш по-хубава от оригиналнатаВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Обиждаш, аз на Вранглера си правих и беше много добре
А ти на Газка...аре бе...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Аз си превих броните от тръби, пък колегата за една стойка
Преди 2 седмици една мазда 323 се заби под мен до стъклото, както си чаках на зебрата и се оказа, че тръбите вършат повече работа от оригиналната броня... тегличът да не говорим)
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Той сам се наказа - отварящите се фарчета на маздата гледаха на северозапад, а самата мазда... При мен няма щети. А ударът си беше здрав - телефонът ми от таблото се намери в багажника (дълга база)...
Замислих се колко убийци вилнеят по улиците и пътищата. Добре, че пешеходците бяха на разстояние от мен - премести ме с около 2м.
На всичко отгоре се ядосваше, че съм спрял на зебра?!"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
На мене често ми се случват такива работи. Както идиотчето обаче изтърси тая фраза, без сякакви разговори викам КАТ. Същото - за червените светофари. Докато дойдат обаче, му разправям избрани глави от ПДП. Щото съм бесен и ставам красноречив.
Коментар
-
Щото гледат много телевизия май а и да "респектират" голфаджиите. Просто чаках да пресека Слкобелев зимата и в един момент усетих удар отзад. Не могли да спрат)) По готино беше, че гредата под радиатора на астрата се беше качила върху теглича ( той е сложен ниско)и си тръгнах заедно с нея
Едната кука написа акт на другата кука
)))) Като гледах тези лешпери съвсем загубих вяра в силовите ведомства..
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар