Обява

Свий
Няма добавени обяви.

стойка за боен фар на газ-69

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• стойка за боен фар на газ-69

Здравейте момчета търся да купя стойка за боен фар за газ69 или да ми кажете с каква друга стойка да я заместя, тъйкато стойката на джипа беше свалена преди да си го вземя от търга. А на огледа си беше на мястото и л

Направи си бре, баси сложния високотехнологимен детайл с микронни допуски. Сигурно е титанов освен това...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ей приятел на нов джип и точно най-отпред да изтипосаш стойка която я правя с телоподанката за 15 минути барабар с 4- те дупки си е направо резил. Прекрасна красота и точно отпред самоделна стойка

Коментар

Точно това му е хубавото че можеш да я направиш по-хубава от оригиналната
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ти този джип ще го караш ли или ще го експонираш в музея?))))
          При първото госко каране ще загубиш огледалата барабар с лака на металика
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Бе, прав е човекът. Там си трябва баш оригиналната. Щото фара там все едно нищо не върши, поне да изглежда като хората.

Коментар

Обиждаш, аз на Вранглера си правих и беше много добре
              А ти на Газка...аре бе...

Коментар

Аз си превих броните от тръби, пък колегата за една стойка
                Преди 2 седмици една мазда 323 се заби под мен до стъклото, както си чаках на зебрата и се оказа, че тръбите вършат повече работа от оригиналната броня... тегличът да не говорим)

Коментар

Зе ли му поне колкото за лебедка?

Коментар

Той сам се наказа - отварящите се фарчета на маздата гледаха на северозапад, а самата мазда... При мен няма щети. А ударът си беше здрав - телефонът ми от таблото се намери в багажника (дълга база)...
                    Замислих се колко убийци вилнеят по улиците и пътищата. Добре, че пешеходците бяха на разстояние от мен - премести ме с около 2м.
                    На всичко отгоре се ядосваше, че съм спрял на зебра?!

Коментар

На мене често ми се случват такива работи. Както идиотчето обаче изтърси тая фраза, без сякакви разговори викам КАТ. Същото - за червените светофари. Докато дойдат обаче, му разправям избрани глави от ПДП. Щото съм бесен и ставам красноречив.

Коментар

Ами то първия път в мен се наби полицейска Астра и хората наоколо (аз вкл.) си умряха от кеф а куките протестираха, че народът снимаше с телефоните))

Коментар

Ама що се натресоха? Грешка в пилотажа?

Коментар

Щото гледат много телевизия май а и да "респектират" голфаджиите. Просто чаках да пресека Слкобелев зимата и в един момент усетих удар отзад. Не могли да спрат)) По готино беше, че гредата под радиатора на астрата се беше качила върху теглича ( той е сложен ниско)и си тръгнах заедно с нея Едната кука написа акт на другата кука)))) Като гледах тези лешпери съвсем загубих вяра в силовите ведомства..

Коментар

Бахмааму! Мда.
                              Чудни са делата Господни. Добре че не съм бил там ...))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X