Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газ 69

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Газ 69

Здравейте хора, купих си нов текезесарец газ69 с две врати, но брезента е прегорял.Моляви някой ако има информация за березент точно за този модел да ме светне къде може да си намеря

Точно от този модел гаранция намя да намериш, дай го да ти ушият нов.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Я подшушни нещо за този Газ: от каде го взе, има ли още там, в какво състояние е, че си опрял на брзента
      Мен ме вълнува пък и вече трудно се намират в добро състояние
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Газа го купих от търг в гранична полиция.Бил е релейка е консервиран за самия отглед бе демонтирана станцията. Нов на 1300км не осквернен от монтьорска ръка,всичко е оргинално с 3-те скорости, двитгателя е с големите свещи 18-ки. Делкото е капсоловано заедно с кабелите за свещите. Само боята е избледняла от стоенето в гараж. Няма гнило по тоя симпатяга, направо мечта Бяха два броя. Но цените им се качиха 4-ри кратно, но не съжалявам почистих свещите,и бензинопровидите и резеварите тъйкато бензина в тях беше станал като масло с страховит мирис.

Коментар

Ако не е тайна, за какви пари става дума ?
          Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
          Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Първоначалната цена бе 850 лева, и стигна до 3530 лева, като този подмен беше дал 3400 лева. Търга беше таен, за това играх с три депозита на мое име, на бащами един приятел.

Коментар

Относно березента ми предлагат ПВЦ като тези на тировете но този материял го лепят а аз искам дае ушит идае с черен цвят. За да мога да му върна на Газа оргиналният му вид

Коментар

Имам и лада нива, но при потегляне има чукане на карданите много здраво.Купих и от карданите с големите карета но чукането си остана и установих, че е от раздатката някой можели да ми каже да ли се отремонтират тези хлабини в раздатачната кутия

Коментар

Ти вече си имаш истински джип ГАЗ 69 който няма да ти прави такива проблеми като Нивата. Честита да ти е новата ГАЗка и много безаварийни километри да минеш с нея
                  ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                  Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от Милен-78
                    Имам и лада нива, но при потегляне има чукане на карданите много здраво.Купих и от карданите с големите карета но чукането си остана и установих, че е от раздатката някой можели да ми каже да ли се отремонтират тези хлабини в раздатачната кутия
                    Здравей колега:
                    На Нивата чукането е от раздатката,правиш следното:Качваш Нивата на подемник,разхлабваш раздатката от болтовете на които се държи към купето,палиш и включваш на скорост,оставяш я да работи и в това положение стягаш болтовете на раздатката и би трябвало да спре да чука.Със сигурност има изместване на раздатката особенно ако е сваляна по някаква причина и после не е напасната.Пробвай-мисля че ще се оправи.Успехи

Коментар

Така е, само дето напасването не е толкова просто. Има си методика, вижте поразтърсете се във форума, лично аз я бях превеждал от руски на български.
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Някой питаше за пари за ГАЗ ?И аз миналата седмица си купих ГАЗ69А и днеска го за карах на маистор за карбуратора и там гледам една текезесарка . Някакви я оставили да им я прави (двигател и др.) но после решили да я продават. Нямаше бризент и номера нс не изглеждаше никак лоша. Каза ми ,че й искат 1500. Имала и документи.
                        marti6

Коментар

Каде е счупената текезесарка?

Коментар

В Овча купел! Но не знам точно адреса.Утре или в сьбота като взимам моя ща питам за тел. за врьзка.
                            marti6

Коментар

Мой познат продава една текезесарка- ГАЗ 69 преправена на външен вид на Вранглер с ВОЛГА 2410 двигател със скорости и раздатка от УАЗка с газова уредба в движение с обърнати- широки джанти за 1500лв. но е без документи става да си я закараш в някой балкан и там да я караш.
                              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X