Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво мислите за джипчето

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво мислите за джипчето

Двигателя ти е УМЗ 451, 75 коня, на газ и по-малко, доколкото виждам от снимките.
    Фрезовай главата ако не си и ще стане към 82-83 коня.
    ДЖИПА е супер.

Къде му е бензиновата помпа?
    Последно редактирано от kra_kra; 21-08-09, 10:39.
    "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

И аз искам да попитам къде е бензиновата помпа.На снимката се вижда маркуч отдясно на карбуратора по посока на движението на автомобила за който предполагам,че е бензинопровод.Но къде е и каква е помпата.Предполагам,че е елекрическа.Джипчето е добро.Имал съм такъв и се чудя защо го продадох.Купувачът седна завъртя ключа и замина.Беше машина и половина.

Коментар

Машината е супер.Дълго да и се радваш колега и безаварийно! Аз имах такава с 4 врати и същия мотор.Много съжелявам дето се разделих с нея!

Коментар

[QUOTE=Кити;898343]И аз искам да попитам къде е бензиновата помпа. QUOTE]
          Педполагам, че е на ток пасва идеално от печка на ЗАЗ или от отоплител (печка) на Уаз- 452 (фургон). Дори за мен е много добър вариант когато машината е газифицирана. Елиминира се варианта да дефектира мембраната (платното) на бензиновата помпа и без да усетим защото караме на газ да наблъска горивото в маслото.
          Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

Коментар

От заз вече трудно се намират, от какво друго става помпа, нещо западно....
            "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Вижте защо е наречено руска машина:

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
              X