Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как бихте постъпили ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как бихте постъпили ?

Имам един работещ Патрол без регистрация,и газка без проблеми в регистрацията.Как да съчетая от двете най хубавото ? Сещам се да взема мостовете на Патрола,по нискошумящи,с дискови спирачки,също хидравликата,сервото и прочие.А дали направо да не ползвам цялата рама,и без това всичко си е по нея,и просто да кача ламарините предни и страниците върху изрязаното купе на Патрола/от него да ползвам вратите,и часта от коша на която са хванати сервото,кормилната колона,съединител,чистачки,предно стъкло.
    Вие как бихте постъпили ?

До: Как бихте постъпили ?

И какъв е смисъла от газката ?? купето само нишо не прави. Аз лично не бих пипал нищо по нея.ПРосто ще имаш грозен патрул. Ако толкова искаш екстрите на патрула пробвай да го регистрираш
    Газ 69 2.4i
    Густо майна, пътят свърши !!!
    GSM: О895 7О6О59

Коментар

Според мен не е трудно Патрула да заприлича на ГАЗ-ка.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
        Според мен не е трудно Патрула да заприлича на ГАЗ-ка.
        Малко по подробно ? Какво би направил ти ?

Коментар

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
          Малко по подробно ? Какво би направил ти ?
          Ами аз правя един Патрул, да заприлича на Патрул. Тоест, след извесни опити и колебания, безвъзвратно изхвърлих 90% от купето и ще трябва да градя ново. Сега съм на етап преработка на окачването, от ресьори на пружини и др., свързани с трансмисия, двигател и шаси. За купето имам някаква концепция - тръбна конструкция и външни тук-таме панели, но е рано да мисля детайлно за нея.

Коментар

Явно тази тема не е била достатъчна...

Моето мнение е - продай Патрула на части щом няма регистрация.
            Зима иде

Коментар

Само да добавя, че това си е сериозно предизвикателство. Общо взето е построяване на нов автомобил и се иска база, много познания, умения, пари и време.

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
                Явно тази тема не е била достатъчна...

Моето мнение е - продай Патрула на части щом няма регистрация.
                Не,не беше достатъчна.На части не продавам,сантиментални подбуди имам към купуването,но не и към продаването,а и продаването на части,с многото обаждания,огледи,искам това,искам друго не ми понася.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                  Ами аз правя един Патрул, да заприлича на Патрул. Тоест, след извесни опити и колебания, безвъзвратно изхвърлих 90% от купето и ще трябва да градя ново. Сега съм на етап преработка на окачването, от ресьори на пружини и др., свързани с трансмисия, двигател и шаси. За купето имам някаква концепция - тръбна конструкция и външни тук-таме панели, но е рано да мисля детайлно за нея.

Ами имам втори Патрул който си е съвсем у ред,тоест прилича си.
                  Въпроса е,че този без регистрация ми седи,и не искам да го продавам,изкушението да направя от Газката с помоща на Патрола, една по хубава Газка е голямо.Мисля всеки газкаджия би се поблазнил, а и тръпката да човъркаш си я нося.

Коментар

Първоначално публикуван от Аниматора Преглед на мнение
                    И какъв е смисъла от газката ?? купето само нишо не прави. Аз лично не бих пипал нищо по нея.ПРосто ще имаш грозен патрул. Ако толкова искаш екстрите на патрула пробвай да го регистрираш

Поне мостовете,хидравликата,сервото....няма ли идея ?

Коментар

Ще развалиш и двете машини.
                      С тежкия патрулски мотор, трансмисия и мостове Газката ще се държи като ютия. Двете машини се различават в огромна степен и съешаването им не би довело до нищо добро.
                      На твое място бих преработил патрула за хард изпълнения, без да разтурям текезесарката.
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                        С тежкия патрулски мотор, трансмисия и мостове Газката ще се държи като ютия. Двете машини се различават в огромна степен и съешаването им не би довело до нищо добро.
                        На твое място бих преработил патрула за хард изпълнения, без да разтурям текезесарката.

Мотора мога да оставя Волговия,скоростната кутия,раздатката също.Просто от Патрола- мостове,хидравлика,серво.....и друго май се не сещам.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                          С тежкия патрулски мотор, тарнсмисия и мостове Газката ще се държи като ютия. Двете машини се различават в огромна степен и съешаването им не би довело до нищо добро.
                          Абсолютно! Ако Патрула е със здрава рама и му махнеш мостовете ще го осакатиш. А около мотора има бая място и можеш да импровизираш с какъвто искаш дизайн на предницата, но там трябва да се внимава!

Коментар

Май идеята не е от най-добрите !

Коментар

А и тоя двигател на газката... как ли ще му се отразят тия тежки мостове?! Диференциалите на газката от коя страна са?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X