Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шумовете на Газката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шумовете на Газката

Кой агрегат генерира най много шум в Газката ?

Имам Патролови мостове,мога ли да ги сложа на Газката,ведно със щанги,хидравлика,ресьори. И Волговият двигател искам да махна,много ръмжи,на газ загрее ли,почва да гасне,абе няма угодия,морално остарял ми се вижда,ненадежден,с малък мото ресурс поради материали може би. Колко му е въртящият момент на волговия ? знам че са няколко вида,но едва ли точно въртящият момент им се различава с много.Патроловите мостове,с дискова спирачка,серво и тнт.

До: Шумовете на Газката

Волговия двигател според мен си е много добър. На моята ГАЗка газовата уредба я сложих преди 6 години и до днес не е пипано нищо по нея. Пали и при -20 градуса на газ и като загрее си работи прекрасно. Ако искаш по мощен двигател сложи един 3000 кубика от УАЗ или от Волга 3102 с 12 клапана като на колегата Мишо Петков.
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
      Волговия двигател според мен си е много добър. На моята ГАЗка газовата уредба я сложих преди 6 години и до днес не е пипано нищо по нея. Пали и при -20 градуса на газ и като загрее си работи прекрасно.

Възможно е моя да трябва да се попрегледа.Делкото надежно ли е ? Карбуратора отвсякъде е омаслен,не работи на бензин,и прочие. Нямаше дифузьор между радиатора и перката,направихме и резултата е видим.Има ли някъде специализирали се по Газки,уазки и въобще волгови двигатели и прочие ? Щото ме кефи,днес по какви бабуни минах,но иска хидравлика,добри спирачки и въобще иска си да се барне, а аз нямам време и нерви.

Коментар

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
        Възможно е моя да трябва да се попрегледа.Делкото надежно ли е ? Карбуратора отвсякъде е омаслен,не работи на бензин,и прочие. Нямаше дифузьор между радиатора и перката,направихме и резултата е видим.Има ли някъде специализирали се по Газки,уазки и въобще волгови двигатели и прочие ? Щото ме кефи,днес по какви бабуни минах,но иска хидравлика,добри спирачки и въобще иска си да се барне, а аз нямам време и нерви.
        Мога да ти направя ремонт на двигателя и другите агрегати , но съм в гр.Бяла Слатина. Мога да ти монтирам и дискови спирачки отпред.

Коментар

Мога да ти направя ремонт на двигателя и другите агрегати , но съм в гр.Бяла Слатина. Мога да ти монтирам и дискови спирачки отпред.
          Ще дойда да разгледам,да поговорим. Бяла Слатина ми звучи на север,сега ще потърся,скоро ходих до Кнежа.
          А идея за патроловите неща ? Просто имам един Патрол за части,и се замислих не е ли по добре директно да ги кача.Тук четох че руските неща от трансмисията са с високи вътрешни загуби.Имам и още една Газка за части,със стария двигател.Чудих се не може ли да се пригоди,да се преработи на дизел,просто самата идея ми е интересна,завършил съм двигатели,и би трябвало да съм наясно каква свадба би било,дори да е възможно,и как няма грам идея загубата на времето.
          Дискови спирачки,от какво ?

Коментар

Ще дойда да разгледам,да поговорим. Бяла Слатина ми звучи на север,сега ще потърся,скоро ходих до Кнежа.
            А идея за патроловите неща ? Просто имам един Патрол за части,и се замислих не е ли по добре директно да ги кача.Тук четох че руските неща от трансмисията са с високи вътрешни загуби.Имам и още една Газка за части,със стария двигател.Чудих се не може ли да се пригоди,да се преработи на дизел,просто самата идея ми е интересна,завършил съм двигатели,и би трябвало да съм наясно каква свадба би било,дори да е възможно,и как няма грам идея загубата на времето.
            Дискови спирачки,от какво ?
            Бяла Слатина е на 10км. от Кнежа. Когато можеш заповядай да се запознаем и поговорим за този уникален джип ГАЗ 69. Телефона ми е 0886 445-318 Драго. Дискови спирачки може да се сложат оригинални от УАЗ на предницата. Същите монтирахме на ГАЗката на Мишо.

Коментар

Бяла Слатина е на 10км. от Кнежа. Когато можеш заповядай да се запознаем и поговорим за този уникален джип ГАЗ 69. Телефона ми е 0886 445-318 Драго. Дискови спирачки може да се сложат оригинални от УАЗ на предницата. Същите монтирахме на ГАЗката на Мишо.
              Ще дойда,първо ще го прекарам пред КАТ ,но ще го закарам да му обезвъздушат спирачките. Верно че 10 км от Кнежа.Един руски генератор купих от там,едно русо момче,с бус някаква търговия върти.Двуцилиндров с въздушно охлаждане,бензин,стоящи клапани.И той е добре да се отвори и прегледа,набедиха го моите майстори нещо клапан,абе руснака е непредвидим. Чудя се със твърд теглич ако го закача за Патрола, но ще прегледам закона,колко дълъг трябва да е.
              И тук има майстори,но тясната специализация е друго.Ти си този който показа рециклирани Уазки,нали ?

Коментар

Освен мотора всичко и е шумно на Газката. Особено когато има износване или неправилна регулировка. Всеки, който се е сблъсквал с ремонт на диференциал знае какво главоболие е настройката му. По-неприятно упражнение няма за ремонт. Раздатката също не е за пренебрегване. Самите зъбни предавки са такива поради нивото на технологиите когато е проектирана тази машина. Понятието звукоизолация пък тогава едва ли е било критерий, като се има предвид целта за която е създадена тази машина. И въпреки всичко за мен това е една прекрасна играчка. Щом си завършил двигатели, колега, би трябвало да нямаш особени проблеми с поддръжката му по същата тази причина-нивото на използваните технологии. Не изисква почти никакъв специализиран инструмент. Другото нещо е сравнително евтината и поддръжка, а шумотевицата приеми като част от чара на тоя ветеран.
                Пожелавам ти успех!
                0886 854 174

Коментар

Чудя се със твърд теглич ако го закача за Патрола, но ще прегледам закона,колко дълъг трябва да е. 3-4 метра по ЗзДП
                  0осем9осем7шест0осем7едно
                  Миро

Коментар

Ще дойда,първо ще го прекарам пред КАТ ,но ще го закарам да му обезвъздушат спирачките. Верно че 10 км от Кнежа.Един руски генератор купих от там,едно русо момче,с бус някаква търговия върти.Двуцилиндров с въздушно охлаждане,бензин,стоящи клапани.И той е добре да се отвори и прегледа,набедиха го моите майстори нещо клапан,абе руснака е непредвидим. Чудя се със твърд теглич ако го закача за Патрола, но ще прегледам закона,колко дълъг трябва да е.
                    И тук има майстори,но тясната специализация е друго.Ти си този който показа рециклирани Уазки,нали ?
                    Колегата който показа рециклираните УАЗки е от Шумен. Аз се занимавам с ремонт на ГАЗ 69 и УАЗки от 1987г. Правя всичко по тях без кърпене и боядисване.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X