Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стържене на четвърта

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стържене на четвърта

Днеска отворих капака на скоростите„Волга 24„Има си масло всичко е здраво няма некви видими нередности а на четвърта има едно гадно стържене не мога да разбера от какво е?И на бавни и на бързи другите скорости са перфектни а четвърта влиза идеално но стърже
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

До: Стържене на четвърта

Може да е лагер, или крива вилка.

Коментар

Wklu4wa6tata mufa na 4-ta e po-iznosena,nema nekoa ot iglite na blokowata os.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
        Wklu4wa6tata mufa na 4-ta e po-iznosena,nema nekoa ot iglite na blokowata os.
        НЕ е износена.Тая на първа втора клапче много повече а включват перфектно.Всичко свети като ново.Утре ше правим нови опити
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Колега,може и да не съм прав,но ако е разглобявана и в блоковата ос има иглени лагери,и ако случайно при зглобяването са спестили една игла ще стърже.Поне аз като правих първата СК от Волга за Газ-69 направих тая глупост.

Коментар

Здравейте колеги. Аз имам горе долу същия проблем на четвърта, само че на УАЗ. При мен стърженето /че и като вибрация го усещам/ е до около 60 км/ч. и то когато искам да ускоря по-бързо. Като подавам плавно газ няма проблеми. Като пускам на скорост пак стърже но много по тихо. Смених карданите да не е нещо от тях /те си беха за смяна де/ ама не. Сигурно ще е от някой лагер щото на бавни не стърже а вие. Като гледах схемата и аз се бях ориентирал към иглите между първичен и вторичен вал ама нейсе, още несъм свалил скоростите. Та като ги сваля съм намислил да сменя всички лагери с нещо по-така. Иначе всички скорости си влизат много стегнато, без никакви произволни изключвания и затова се чудя дали въобще да почвам че да да нестане по-зле.
            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=56967
            Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
              Колега,може и да не съм прав,но ако е разглобявана и в блоковата ос има иглени лагери,и ако случайно при зглобяването са спестили една игла ще стърже.Поне аз като правих първата СК от Волга за Газ-69 направих тая глупост.
              Румба май си прав .Ше я свалям да не я счупя залудо.Поздрави
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Лагер! Иначе от зъбни колелета звука е друг.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X