Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТАБЕЛА НА ШАСИТО

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ТАБЕЛА НА ШАСИТО

Колеги, някой да има снимка на табелата, която се занитва на шасито с набит номер на рамата? Обикновено се намира над предния мост отляво или отдясно - виждал съм остатъци и от двете страни, но не и цяла.
    Предварително благодаря.
    0886 854 174

До: ТАБЕЛА НА ШАСИТО

Иване, ровил съм се много в руските форуми по въпроса и съм установил, че Газ-69 практически няма номер на рамата( фабрично е написан с бяла боя на рамата в задния десен калник и изчезва още при първото сезонно ТО в армията).
    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

На единия ми джип имаше 4 дупки на десният рог на шасито, малко зад амортисьора, на другия нямаше никаква табела, но като го изчистих на пясъкоструй, се показаха четири дупчици на левия рог на около 10-тина сантиметра напред от ръкава на предния диференциал. И в двата случая не съм имал проблеми при регистрирането в КАТ, но ме интересува какво пише там и как изглежда. Може и да са за друго, но аз си мисля че са за изписване номера на шасито.
      0886 854 174

Коментар

Ванка, според мен тези табели ги има само на ГАЗките който са закупени от военните и на тях има някакъв инвентарен номер. На другите няма такива табели.
        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
          Ванка, според мен тези табели ги има само на ГАЗките който са закупени от военните и на тях има някакъв инвентарен номер. На другите няма такива табели.

Аз съм на същото мнение.

Старите Уаз-ки и Газ-ки са с номер отзад на рамата и са с боя
          Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Табелата с инвентарния номер ми е занитена на рамката на предните стъкла в десния ъгъл. Ще пусна темата и в руския сайт да видим какво ще излезе.
            0886 854 174

Коментар

ето тези имам дано ти сваршат работа колега,но незнам къде могат да ги направят.ako някои има някаква идея моля да помогне
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от ares_01; 15-03-09, 09:00.

Коментар

Първоначално публикуван от Иван/Ivan Преглед на мнение
                Табелата с инвентарния номер ми е занитена на рамката на предните стъкла в десния ъгъл. Ще пусна темата и в руския сайт да видим какво ще излезе.
                Тая табела я слагат военните. Там им е дошло там са я сложили Но успех в търсенето.Почти съм сигурен,че нищо нема да намериш
                Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Да така е. На моята е на шасито от ляво над предния мост.

Коментар

[quote=ares_01;675422]ето тези имам дано ти сваршат работа колега,но незнам къде могат да ги направят.ako някои има някаква идея моля да помогне[/quote

Тези табели и всички останали ги имам на файл, колега но не съм намерил накой да ги изработи на ситопечат върху метален лист на смислена цена. Най-често предлагат лазерно гравиране върху фолио, но не е същото. Тази на шасито само не съм виждал. Ако и някой друг проявява интерес за комплект табели бихме могли да се коопреираме и да ги поръчаме. Аз събирам джипка, която ще е само от оригинални чаркове и затова съм се заинтересувал толкова.
                    Все пак благодаря!
                    0886 854 174

Коментар

[quote=Иван/Ivan;675736]
                      Първоначално публикуван от ares_01 Преглед на мнение
                      ето тези имам дано ти сваршат работа колега,но незнам къде могат да ги направят.ako някои има някаква идея моля да помогне[/quote

Тези табели и всички останали ги имам на файл, колега но не съм намерил накой да ги изработи на ситопечат върху метален лист на смислена цена. Най-често предлагат лазерно гравиране върху фолио, но не е същото. Тази на шасито само не съм виждал. Ако и някой друг проявява интерес за комплект табели бихме могли да се коопреираме и да ги поръчаме. Аз събирам джипка, която ще е само от оригинални чаркове и затова съм се заинтересувал толкова.
                      Все пак благодаря!

утре ще проверя в бургас за каква цена става въпрос,да ги направят

Коментар

утре ще проверя в бургас за каква цена става въпрос,да ги направят
                        Здравейте колеги!Искам и аз 1-2 комплекта от тези табели,като се съберем повече хора и цената ще е друга.
                        ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

Вчера огледах добре табелата и на нея пише МНО Инв. № ...... Значи, че ги има само на тези от военните.

Коментар

Пичове, оставете го този инвентарен номер.
                            Инвентарен номер се дава на всеки един актив, във всяко едно предприятие/фирма/армия - без значение.
                            Дори служебното бюро/маса си има инвентарен номер.
                            Това е счетоводен номер, чрез който се зачисляват активите на едно предприятие.
                            Инвентарният номер се дава веднага след придобиването на актива от предприятието.
                            А това дали ще е написан на метална табелка, дали ще е залепена хартийка с надпис, или няма да го има никъде обозначен като информация в/у съответния актив, е въпрос на фирмена политика и ръководно решение.

Така че тоя Инв.№ въобще не го гледайте, той има отношение единствено и само със съответната служба където е даден.
                            Ако отиде в друго предприятие, там ще му бъде даден друг, пореден Инв.№......
                            Пък ако ви е много кеф да имате актуален Инв.№.., си му дайте вие ваш си семеен такъв.
                            А кой ще му зачислите като отговорник или МОЛ си е ваша работа, аз ви препоръчвам да го зачислите на жена ви и тя да поема разходите по обслужването и отговорността

Коментар

Тази табела наистина е инвентарен номер ,може би останал от военните
                              Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X