Обява

Свий
Няма добавени обяви.

нов джип от ГАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• нов джип от ГАЗ

От ГАЗ пускат в продажба нов джип http://marshal.gaz.ru/ -изглежда обещаващо но не можах да намеря нищо за цената му.

Това е онази отвротна Махиндра - сиреч индийски боклук сглобен от ГАЗ. НЕ ти трябва.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

току що видях че струва 20000$ доста е според мен за такъв джип

Коментар

)) Нищо не е сглобено от ГАЗ Значи, докарали са 300 от мангалско за да видят кво ще стане ако почнат да ги сглобяват. И сега се препъват из тях по двора, щото не могат да разкарат и тях))
        Сега сички се чудят кво става, щото некой им бил казал от ного сигурно место ръзиъш ли, че руснаците пасат карфици и ядат бананите с корите ...))

Коментар

За Русия е евтино, те на това разчитат. Ама самите ГАЗ-овце не го обичат, те си имаха много по-добър джип собственна разработка, ама ръководството като каже нещо....
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
            )) Нищо не е сглобено от ГАЗ........
            Прав е Стефан .В момента ГАЗ наистина произвежда 4х4 ,но това :

Това е ГАЗ 3106

B+

Коментар

Еех, те имат няколко разработки, и големи джипове, и всичките са интересни. Не знам кое - колко разбира се, но например пускането на скопената Шевинива на базата на старата е струвало 350 милиона долара. Нормално проектираната е щяла да струва 550 милиона. ГАЗ не произвежда джипове отдавна, значи работата е още по-лоша. Армията ще започне да се превъоръжава догодина, но за конкурс за джип не се чува нито дума. Камаз и Урал изглежда ще затрият ЗиЛ, МАЗовете все едно са без аналози, а за джиповете е гробна тишина ... Не виждам УАЗ да има някакви шансове, не се чува пък ГАЗ да има някви интереси ... ВАЗ разправят че се канели да учудват света и околните села. Мене вече ме учудиха - те никога не са произвеждали камиони, това значи че отнякъде освен нов завод за рамни автомобили, им трябва и пълен комплект конструктори и технолози с опит в това ...

Коментар

Първоначално публикуван от vokel
                Първоначално публикуван от Стефан
                )) Нищо не е сглобено от ГАЗ........
                Прав е Стефан .В момента ГАЗ наистина произвежда 4х4 ,но това :

Това е ГАЗ 3106

Уви, не го произвежда... Така и не можаха да се наканят, за което искрено съжалявам....

Коментар

Да, това е опитно производство.

Коментар

А ТЕЗИ ГАЗ "КОМБАТ" И ГАЗ "АТАМАН "ПРОИЗВЕЖДАТ ЛИ СЕ?

Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Не. Комбат е нещо съвсем измислено, даже няма и намек за серийно производство, а Атаман излезе преди години когато всички яхнаха нео-ретро вълната. Крайслер пуснаха хита ПТ Круизер, Фолксваген Ню Бийтъл, Форд - Тъндърбърд, и ГАЗ да не останат по-назад решиха да съживят ГАЗ69... да ама не...

Коментар

Re: нов джип от ГАЗ

Газ и в момента правят джипове и това е Тигъра
                        В армейски и граждански вариант

Коментар

Ъхъ. 20 бройки годишно. И колко е джип ми се струва спорен въпрос. Тигърът е половин БТР-80.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                            Ъхъ. 20 бройки годишно. И колко е джип ми се струва спорен въпрос. Тигърът е половин БТР-80.
                            Е сега се стих да те питам нали на теб в една тема Кирасир ти обясняваше за Тигъра.Интересно ми е с какви впечатления е останал той от тестването на джипа.
                            А гражданската версия е за хора с тънки вратове главно картофопроизводство.
                            Опасен бизнес налага се голяма броня.

Коментар

Най-благоприятни. Обаче той никога няма да отиде войник. По закон във военната техника не може да има и една вносна гайка.
                              Всякаквите съобщения че не знам си колко бройки са купени от не знам си кои спецчасти и щабове, в превод значат че нещото в този си вид е пуснато за войскови изпитания. Нищо повече.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X