Обява

Свий
Няма добавени обяви.

изключване на предния мост на ГАЗ-69

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• изключване на предния мост на ГАЗ-69

някои може ли да ми каже защо ми изключва предния мост на ГАЗ-69 при най малкото натоварване.

До: изключване на предния мост на ГАЗ-69

Все на мен попадаш.......

Дай някакви симптоми, как става, при какви обстоятелства? Няма да фърляме боб, я.......
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

няма значение дали е празен или пълен,при най-малкото нагорнище изключва и трябва постоянно да държа лоста на двоиното.няма никакво чукане във раздатката като на изронен зъб.

Коментар

Според мен има нещо износено в раздатка. И това нещо трябва да се нарича фиксатор. Май се оправя с разглабяне и внимателен преглед не всичко. И с подмяна на износени детайли.

ПС. Намери ли си радиатор?
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Преди време бях чел в някоя тема един колега се оплакваше от същото държал ръчката на нагорнища за да не се изключва. Потърси из Газ69 и тук тряя има тема
          Газ 69 2.4i
          Густо майна, пътят свърши !!!
          GSM: О895 7О6О59

Коментар

намерих един но много време е стоял на сухо и се притеснявам да не е спукан като моя

Коментар

Кое е спукано? Моля ползвай опция "Цитат", че докато "загрея" че отговаряш на мен.....

Коментар

целият ми радиатор е нацъфкан като паяжина,майстори ми казаха че просто няма смисъл да си хвърлям парите за ремонт и да търся друг.

Коментар

Тези няколко теми които си пуснал по добре да го беше направил в подфорума ГАЗ.

Отваряш капака на купето дето е под него раздатката, виждаш къде вървят вилките под стойката за лостовете. От двете страни (или от горе беше) има два капачета за ключ 19 или 22 мисля. Отвиваш това за предното май хоризомталното се пада, и вътре трябва да има пружина и съчма, ако не е здрава пружината е
                  есната птичина, а ако е здрава подложи в задния край една, две шайби, и чакай по топло време за сваляне на кутията. Защото проблема ще е в износена вилка или една малка муфа вътре дето зацепва валчето за предното, а също може и да има голям луфт дето се свързват двата вала един в друг в втулката (както при скоростие първичния и вторичния)
                  Пробвай, пък ще разбереш

Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X