Искам да предложа за една сбирка на газ 69 да си направим - идват празници, ще падне сняг, ще има повече свободно време. Мястото няма значение, предлагайте къде да се съберем без липси всички да дойдат.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предложение за нова сбирка на ГАЗ69
Свий
X
-
До: Предложение за нова сбирка на ГАЗ69
Много ми хареса на Бело Камене над Старосел ако искате да разуча как са нещата и да се съберем там ! Нощувката е 15 лв има си кръчмичка цените са народни- имам приятел от Копривщица ще ни разведе !Иван Сапунджиев
УАЗ 31512
0888677388
Коментар
-
Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнениеА в тия снегове достъпно ли е?
А нали все пак караме джипове ако там не се качим !!!Иван Сапунджиев
УАЗ 31512
0888677388
Коментар
-
Днес съм доста зает утре ще проверя ама проверявам за 17и18 януари ако сте съгласни ми кажете да запазвам места и казвайте бройка!!! Тази събота и недела съм зает ако имате други предложения казвайте!!!Иван Сапунджиев
УАЗ 31512
0888677388
Коментар
-
Здравейте, не е лошо да се съберем, ама нещо слабо участие от групата!! Днес се видях с Жоро Василев и говорихме, все пак е хубаво да се откоментира и от останалите. Не зная дали не е далече за колегите от Бяла Слатина, Тетевен..Самоковци да се включат...Аз лично съм зает и другата седмица, ако го организираме за края на месеца ще мога да присъствам!!
Поздрави!!!Когато нямаме това, което ни трябва,
ни трябва това, което имаме!
Коментар
-
Когато кажете нямам проблем.Към края на месеца ще е по добре ! Предложете някъде да се съберем където ще е център горе долу за всички! Нямам против само кажете кога и къде!Иван Сапунджиев
УАЗ 31512
0888677388
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар