Колеги,не ги карате или не се чупят тези машини че не пишете нищо за текезесарките.Иначе при последните хард разходки,текезесарката се доказа като един от най коравите бойци.И ако има добър двигател и смел екипаж като при нас със Славчо просто и най-големите оптимисти се убеждават в нейното превъзходство.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
за текезесарките
Свий
X
-
До: за текезесарките
И преди съм се убеждавал като сам Ви гледал със Славчо на състезанията, особено когато правеха едни траялен тип на "Тойотата" на Горубляне, но вече всичко е ясно
Мисля и аз да влезна в клуба, ако Пламен не ме изпревари
Ето го "шампоина'' (поне докато не се убедя в друго)
Опитаха се да оспорват, но ако трябваше да се води резултат щеше да е най малко 5:1 за Газката.
А, някой му е счупил мигачаПоследно редактирано от Nik; 17-11-08, 12:14.Случайни хора УАЗ не карат
Коментар
-
Не ,тя е най-добрата и е на Славчо.А той пък е най-добрия шофйор,който познавам,и заедно с Ванката Дренски/с белия патрол/се състезаваме непрекъснато в простотиите.Но за сега Газките водят безброй на малко.Е аз на последак не съм голяма конкуренция че двигателя повече пуши,през отдушника отколкото от аспуха,но ще влезе ме пак пълноценно в играта.
Коментар
-
"Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
Да кажа нещо и аз хубаво за двигателя на Славката. Първо -не си знае километрите, второ -прекъсва на високи обороти и небяснимо защо вади някаква неповторима мощност за модела. Но, Румба предполагам, че и твоя след като улегне от ремонта ще прави неповторими подвизи.Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар