Обява

Свий
Няма добавени обяви.

за текезесарките

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• за текезесарките

Колеги,не ги карате или не се чупят тези машини че не пишете нищо за текезесарките.Иначе при последните хард разходки,текезесарката се доказа като един от най коравите бойци.И ако има добър двигател и смел екипаж като при нас със Славчо просто и най-големите оптимисти се убеждават в нейното превъзходство.

До: за текезесарките

ЗА тези неща се казва или добро или нищо.И най вероятно затова не казват нищо

Коментар

И преди съм се убеждавал като сам Ви гледал със Славчо на състезанията, особено когато правеха едни траялен тип на "Тойотата" на Горубляне, но вече всичко е ясно
      Мисля и аз да влезна в клуба, ако Пламен не ме изпревари

Ето го "шампоина'' (поне докато не се убедя в друго)
      Опитаха се да оспорват, но ако трябваше да се води резултат щеше да е най малко 5:1 за Газката.

А, някой му е счупил мигача
      Последно редактирано от Nik; 17-11-08, 12:14.
      Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Румене тази ли е твоита красавица
        0885 297985,мтел-Радо
        0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Не ,тя е най-добрата и е на Славчо.А той пък е най-добрия шофйор,който познавам,и заедно с Ванката Дренски/с белия патрол/се състезаваме непрекъснато в простотиите.Но за сега Газките водят безброй на малко.Е аз на последак не съм голяма конкуренция че двигателя повече пуши,през отдушника отколкото от аспуха,но ще влезе ме пак пълноценно в играта.

Коментар

Румене най после да видим и Славчо тук във форума! Поздрави от мен на групата
            ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
            Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Ще му предам.Мерси.

Коментар

Ако не е тайна тази машина с какъв двигател е.

Коментар

ЗМЗ 24 Д
                  Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
                    ЗМЗ 24 Д
                    "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Кое е смешното,че не разбрах
                      Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Извинявам се, но колегата може би е очаквал някой мощен западен двигател, пък то ЗМЗ 24 Д
                        "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

до известна степен си прав че очаквах нещо различно но не всичко идва от колата а от шофиьора

Коментар

Да кажа нещо и аз хубаво за двигателя на Славката. Първо -не си знае километрите, второ -прекъсва на високи обороти и небяснимо защо вади някаква неповторима мощност за модела. Но, Румба предполагам, че и твоя след като улегне от ремонта ще прави неповторими подвизи.
                            Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

Коментар

Ето и някоя снимка с ТЕКЕЗА L- 69 (Предходния модел на L-200) на Румбата, който е сервизен автомобил на мотоциклетите. А защо точно той ли? Защото само той движи с лекота след моторетките.
                              Прикачени файлове
                              Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X