Днес се регистрирах в руския газ 69 и много бях учуден че продават газ67 500долара обаче как ще доиде до БГ а регистрацията

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Запитване за внос от русия

Свий

X
- 

До: Запитване за внос от русия

Оф-топик:
 В раздела за ГАЗ 69, една препратка към тема за ГАЗ 67, за какъвто иде реч в тази тема, започната от колегата godech: 

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=3034

ПП. Ако искат 500$ за това "нещо" от прикачената снимка, значи количествата налични бройки започват да се изчерпват. за това "нещо" от прикачената снимка, значи количествата налични бройки започват да се изчерпват. Последно редактирано от nickbochev; 11-07-08, 01:11. Причина: корекция на словореда, за по-ясно изразяванеproud founder of Anna Veith fan club Bulgaria Последно редактирано от nickbochev; 11-07-08, 01:11. Причина: корекция на словореда, за по-ясно изразяванеproud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
 NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
 Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
 Коментар
- 

Във военния музей има един такъв в още по-окаяно състояние.Първоначално публикуван от godech Преглед на мнениеДнес се регистрирах в руския газ 69 и много бях учуден че продават газ67 500долара обаче как ще доиде до БГ а регистрацията
 Коментар
- 

То има и други неща в окаяно състояние, ама надали някой ще се навие да продава, освен ако не се намери някоя връзчица...Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнениеВъв военния музей има един такъв в още по-окаяно състояние.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар